GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Λίνα Νικολακοπούλου στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα και το μήνυμα “δεν είναι αθώοι”

Αυλαία άνοιξε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, έπειτα από διακοπή τριών μηνών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η διαδικασία ξεκίνη...

Αυλαία άνοιξε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, έπειτα από διακοπή τριών μηνών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ. Εάν δεν χρειαστεί να κλείσουν και πάλι τα δικαστήρια λόγω του κορονοϊού, τότε η διαδικασία των αγορεύσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου στα τέλη Οκτωβρίου του 2020, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της δίκης μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει εκδοθεί η απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση.

Παρούσα σήμερα στο δικαστήριο ήταν και πάλι η Μάγδα Φύσσα, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου. Φίλοι του Παύλου Φύσσα και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, έκαναν παρέμβαση και έστειλαν το δικό τους μήνυμα, κρατώντας άσπρα χαρτιά στα οποία αναγραφόταν με κόκκινα γράμματα το μήνυμα “δεν είναι αθώοι”.

Σε δηλώσεις της, η Λίνα Νικολακοπούλου, σημείωσε ότι “με συγκινεί η στάση της Μάγδας Φύσσα, η στωικότητά της, η δύναμη η ψυχική που έχει. Πιστεύω ότι το αίμα του Φύσσα αναχαίτισε τον ερχομό ενός πολύ μεγαλύτερου σκοταδιού”, τόνισε.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση