GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδηλώσεις στις ΗΠΑ: Χαροπαλεύει ομογενής αστυνομικός που πυροβολήθηκε στο κεφάλι - ΒΙΝΤΕΟ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Ελληνοαμερικανός αστυνομικός, Shay Mikalonis, ο οποίος παραμένει σε μηχανική υποστήριξη μετά από...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Ελληνοαμερικανός αστυνομικός, Shay Mikalonis, ο οποίος παραμένει σε μηχανική υποστήριξη μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, στο Λας Βέγκας το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 29χρονος ομογενής είναι αστυνομικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια και πυροβολήθηκε πισώπλατα, κατά τη διάρκεια σύλληψης, την ώρα που η Αστυνομία του Λας Βέγκας επιχειρούσε να διαλύσει ένα μεγάλο πλήθος διαδηλωτών μπροστά από ένα καζίνο.

Για το δυσάρεστο περιστατικό πραγματοποίησε ανάρτηση στο Facebook και το Τμήμα 20 της AHEPA: "Παρακαλούμε προσευχηθείτε για τον Αστυνομικό Shay Mikalonis, μέλος της Ελληνορθόδοξης κοινότητας του Αγίου Ιωάννη στο Λας Βέγκας".

Tο μητροπολιτικό τμήμα της αστυνομίας του Λας Βέγκας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του ύποπτου δράστη. Πρόκειται για τον 20χρονο Edgar Samaniego.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση