GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρόμος στο κέντρο της Γλασκώβης από επίθεση με μαχαίρι - Νεκρός ο δράστης - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρός έπεσε από πυρά της αστυνομίας της Σκωτίας ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι στη Γλασκώβη όπου έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, ...

Νεκρός έπεσε από πυρά της αστυνομίας της Σκωτίας ο ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι στη Γλασκώβη όπου έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανάμεσα στους οποίους και ένας αστυνομικός, ανακοίνωσε η αστυνομία της Σκωτίας στο Twitter. Πάντως, τα βρετανικά δίκτυα BBC και Sky News μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις νεκρούς, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

«Ο ύποπτος εναντίον του οποίου η αστυνομία άνοιξε πυρ έπεσε νεκρός. Έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, εκ των οποίων ένας αστυνομικός, η κατάσταση της υγείας του οποίου είναι κρίσιμη, όμως σταθερή», έγραψε σε tweet ο εκπρόσωπος της σκωτσέζικης αστυνομίας Στιβ Τζόνσον.

«Συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με το περιστατικό στο Ουέστ Τζορτζ Στριτ, στη Γλασκώβη, και ζητάμε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή. Συστήνουμε στο κοινό να μην κάνει εικασίες σχετικά με το περιστατικό ούτε να κοινοποιεί ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση