GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη-Θεία Μαρκέλλας: Θέλουμε δικαίωση για την ψυχούλα της μικρής - ΒΙΝΤΕΟ

.“Οι πρώτες σκέψεις είναι ανακουφιστικές για εμάς, για την οικογένεια. Όσο πιο πολύ πλησιάζουμε σε όσους εμπλέκονται τόσο πιο γρήγορα...

.“Οι πρώτες σκέψεις είναι ανακουφιστικές για εμάς, για την οικογένεια. Όσο πιο πολύ πλησιάζουμε σε όσους εμπλέκονται τόσο πιο γρήγορα θα ξετυλιχθεί το κουβάρι για εμάς και θα πλησιάσει η Μαρκέλλα ακόμα περισσότερο την πόρτα του σπιτιού της. Ο μόνος στόχος της οικογένειας παραμένει να έρθει η Μαρκέλλα σπίτι”, είπε η θεία της μικρής Μαρκέλλας μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

“Η Μαρκέλλα κάθε μέρα είναι όλο και καλύτερα, κάθε μέρα βρίσκει τον εαυτό της. Σίγουρα έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο και τις έρευνες. Δεν τη γνωρίζει κανένας από εμάς μόνο η αδελφή μου και ο πατριός της μικρής. Δεν την έχω συναντήσει ποτέ τη συγκεκριμένη γυναίκα, ούτε εγώ, ούτε οι γονείς μου, ούτε τα υπόλοιπα αδέλφια μου. Απλά γνωρίζουμε ότι είναι μία γειτόνισσα, η οποία έμενε στην οικοδομή της αδελφής μου... Δεν ξέρουμε το κίνητρο, αυτό είναι δουλειά των Αρχών”, σημείωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

“Εμείς θέλουμε δικαίωση για την ψυχούλα της Μαρκέλλας, δικαίωση για το κάθε παιδί που μπορεί να πέρασε κάτι τέτοιο. Πραγματικά και εμείς έχουμε εγκλωβιστεί μέσα σε σκέψεις και μέσα σε κίνητρα. Θέλω να υποσχεθώ στη μικρή Μαρκέλλα ότι θα γυρίσει πολύ σύντομα στο σπίτι μας, δεν θα τα παρατήσει κανένας μας”.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση