GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!» ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο πρώην υπουργός που τον εμπλέκουν με τον "μαϊμού" γιατρό που... χειρουργούσε σε ιδιωτική Κλινική

Καταγγελία ενός ακόμη θύματος του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη, για όλα όσα υπέφερε ελπίζοντας σε ένα θαύμα, ήρθε στη δημοσιότητα. Ένας...

Καταγγελία ενός ακόμη θύματος του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη, για όλα όσα υπέφερε ελπίζοντας σε ένα θαύμα, ήρθε στη δημοσιότητα. Ένας από τους εκατοντάδες εξαπατημένους ασθενείς του, κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αττικής νέα σοβαρά στοιχεία για την δράση του.

Πιο αναλυτικά,  47χρονος εξαπατημένος ασθενής κατήγγειλε ότι πρώην βουλευτής και υπουργός που είναι ιατρός θωρακοχειρουργός τον χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική μαζί με έναν νευροχειρουργό που ο ψευτογιατρός (που παρουσιαζόταν με το επίθετο «Κόντος»), θα έκανε Ταξίαρχο της ΕΛΑΣ κι έναν ακόμη νευροχειρουργό και υπό την παρουσία του ίδιου του Νίκου Κοντοστάθη. Όπως αποκαλύπτει σε επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει συμμετείχε και χειρουργός - πρώην βουλευτής, ο οποίος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, θυμάται τη συνάντησή του με τον απατεώνα κομπογιαννίτη.

Πρόκειται για τον Ευβοιώτη γιατρό, πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ (και των ΑΝΕΛ), Κώστα Μαρκόπουλο. «Τον θυμάμαι στη κλινική, αλλά δεν τον θυμάμαι στο χειρουργείο, δεν μπορώ να θυμηθώ…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο STAR ο Κώστας Μαρκόπουλος.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος εξαπατημένος ασθενής κατήγγειλε: «Κάποια στιγμή βρήκα ένα νευροχειρουργό (αυτόν που υποσχέθηκε ο «Κόντος» ότι θα τον κάνει Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ.), τον Μάρτιο του 2018. Εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική. Πριν το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο «Κόντος». Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι του φίλησα, όταν μου είπε ότι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική, και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά».

 Για τον άνδρα 47 ετών, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το 2014, μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Ο Δρ Κόντος - ως επιστήμονας με περγαμηνές - θα...εξαφάνιζε το 82% της αναπηρίας ,που του προκάλεσε η πτώση. Οι... απολαβές του, μέσα σε ένα χρόνο, έφτασαν συνολικά τις 98.000 ευρώ. Ακουμπώντας τις ελπίδες του και... πολλά χρήματα - που είχε δανειστεί από φίλους και συγγενείς - στον "ξακουστό" επιστήμονα, ο 47χρονος, στις 11 Οκτωβρίου του 2018 μπήκε στο χειρουργείο της ιδιωτικής κλινικής. Όπως ισχυρίζεται η επέμβαση έγινε από πρώην πολιτικό, νυν γιατρό, μαζί με τον νευροχειρουργό, τον οποίο ο "Κόντος" θα έκανε… ταξίαρχο της αστυνομίας και έναν ακόμα νευροχειρουργό, παρουσία του Δόκτορα Κομπογιαννίτη: «Ο πρώην βουλευτής που με χειρούργησε, ο άλλος που με σύστησε στον «Κόντο» και ένας ακόμη, που ήταν στο χειρουργείο, μετά μου είπαν πως από εδώ και πέρα να μιλάω με τον «Νίκο Κόντο» (σ.σ. τον απατεώνα ψευτογιατρό), που είναι εξαίρετος επιστήμονας όπως έλεγαν. Αυτά τα έχω όλα καταθέσει. Τώρα είμαι με κομμένο πλευρό και δεν μπορώ να αναπνεύσω γιατί μου είχαν ξεφουσκώσει τον πνεύμονα. Είχαν περάσει την περίπτωσή μου ως εγχείρηση Σωματεκτομής».

«Τον θυμάμαι στην κλινική, δεν τον θυμάμαι σ’ αυτό το χειρουργείο, δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν μέσα. Εγώ δεν χειρουργώ ποτέ παρά μόνο με το δικό μου συνεργείο, με τους δικούς μου συνεργάτες. Άρα εγώ άνοιξα το θώρακα το παρέδωσα στον…., έφυγα, βγήκα δηλαδή από την αίθουσα του χειρουργείου και περίμενα όταν τελειώσουν να ξαναμπώ μέσα να αποκαταστήσω το θώρακα. Αυτόν δεν τον θυμάμαι, τον έχω δει όμως εις τα πέριξ της κλινικής σε κάποιες φάσεις, άσχετα τώρα με αυτό το χειρουργείο» είπε ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

Χθες σε αναρτήσεις του στο λογαριασμό του στο fb ο Κ. Μαρκόπουλος έγραψε τα εξής:
Επειδή για τον "ψευτογιατρο" γράφονται πολλα δηλωνω:
ούτε τον γνωρίζω, ούτε έχω μιλήσει μαζί του,ούτε βέβαια έχω χειρουργησει μαζί του.
Τραγικό και εξοργιστικο αυτό που έχει συμβεί αλλά κ προσοχή στις διαδόσεις και στα γραφόμενα.

Σε μερικούς βολεύει να με ανακατεύουν την εικόνα μου του πολιτικού με την ιστορία του "ψευτογιατρου"
ΟΜΩΣ θα το μετανιώσουν και οι κονδυλοφόροι και οσοι τους ωθούν.. Αρχισα αγωγες+ μηνύσεις. Θα το πληρώσουν ακριβά ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση