GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ του Κεχαγιόγλου! Πού «μπάζουν» τα σενάρια για την επίθεση με το βιτριόλι...

Ελένη Παπαδοπούλου   Εντάξει, κατανοούμε ότι η αστυνομία διαρρέει στον τύπο κομμάτια από την ιστορία με το βιτριόλι προκειμένου να προστ...

Ελένη Παπαδοπούλου 
Εντάξει, κατανοούμε ότι η αστυνομία διαρρέει στον τύπο κομμάτια από την ιστορία με το βιτριόλι προκειμένου να προστατεύσει στο θύμα και την οικογένεια της, αλλά ρε παιδιά φτιάξτε λίγο το σενάριο, γιατί μπάζει. Οσο τρελή και να είναι η άλλη υποθέτω ότι ο περιβόητος γόης δεν θα είχε κάνει like μόνο στην Ιωάννα, αλλά όπως το θύμα είπε σε ανταλλαγή μηνυμάτων με την βιτριολού αυτός "κοίταζε πολλές". Από αυτές τις πολλές δεν έχει βγει μία να πει ότι "η βιτριολού είχε στείλει και σε εμένα μηνύματα, γιατί ο γόης έκανε Μκαι σε μένα like". Μόνο την Ιωάννα ζήλεψε η ελεύθερη σχέση;
Ο γόης ήταν πολύ γόης και έκανε ελεύθερες σχέσεις, αλλά προφανώς like έκανε μόνο στην Ιωάννα πριν δύο χρόνια και αυτό κίνησε την περιέργεια στην βιτριολού, γιατί η ελεύθερη σχέση της δεν είχε δώσει τέτοια δικαιώματα και τα πήρε με το like και έστειλε μήνυμα στην σχεδόν άγνωστη της Ιωάννα "να ξέρεις είναι δικός μου" και η άγνωστη της Ιωάννα της απάντησε "ΟΚ, θα τον διαγράψω", έτσι cool, και μετά από 1 χρόνο τον ξαναέκανε φίλο και η βιτριολού που την παρακολουθούσε ανελλιπώς ένα χρόνο, κι ας μην είχε τον γόη στο φβ φίλο, το τσίμπησε αμέσως το υπονοούμενο με το αίτημα φιλίας και αποφάσισε να της πετάξει βιτριόλι. Ο γόης δεν είχε άλλες φίλες στο φβ, μόνο την Ιωάννα και της έκανε αιτήματα φιλίας μια φορά τον χρόνο κι αυτό όπως και να το κάνεις είναι ύποπτο και σε κάνει εμμονική και ζηλιάρα άμα έχεις τέτοιον άντρα.
Επίσης μπάζει λίγο το σενάριο για το πώς η βιτριολού που έχει ένα μισθό τηλεφωνήτριας σε γραφείο πήρε τον Κεχαγιόγλου για δικηγόρο. Αλλά δεν βαριέσαι τώρα. Να ήταν μόνο αυτό.
Τέλος ας αποφασίσουν αυτόν τον Μπαγκλαντεσιάνο τί τον ήθελε η βιτριολού, για τον κήπο που δεν είχε, για να βάψει το σπίτι ή για να πλένει πιάτα. Ας βγει κάποιος να μας πει υπεύθυνα επιτέλους.
Και αφήνω αυτό το τελευταίο κάπου εδώ και κλείνω. Ο πρώην φίλος της είπε ότι είχε βρει μία φωτογραφία της Ιωάννας με έναν γυμνό άντρα με τατού στον ώμο και το χέρι και τατού δύο πιστόλια στη βουβωνική χώρα. Ντάξει, αυτό δεν λέει και κάτι. Ολοι έχουν για τατού πιστόλια στα απόκρυφα.
Αυτά και μπράβο στην Eλληνική Aστυνομία, αλλά αν δεν μπορεί να φτιάξει το σενάριο, να φωνάξει τον φίλο μου τον Γιώργος Σταφυλάς που γράφει κάτι ωραία αστυνομικά να τους βοηθήσει.
Δεν πείθετε βρε παιδί μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση