GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη μποξέρ "γλύτωσε" τον αποκλεισμό από τα ρινγκ λόγω... σεξ - ΒΙΝΤΕΟ

Η μποξέρ της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ Βιρτζίνια Φουκς δεν θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τα ρινγκ λόγω ντόπινγκ, καθώς κατάφερε να α...

Η μποξέρ της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ Βιρτζίνια Φουκς δεν θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τα ρινγκ λόγω ντόπινγκ, καθώς κατάφερε να αποδείξει την αθωότητά της, με την αμερικανική ένωση αντι-ντόπινγκ να διαπιστώνει ότι η παραβίαση προήλθε από δύο ουσίες που μεταδόθηκαν από τον σύντροφο της αθλήτριας μέσω σεξ.

Η Ένωση απάλλαξε τη Φουκς από τις κατηγορίες και εκείνη σκοπεύει να πάρει το "εισιτήριο" για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο τον επόμενο χρόνο. Η 32χρονη Φουκς ήταν αρχηγός της αμερικανικής Ολυμπιακής ομάδας, η οποία επέστρεψε από το Κολοράντο Σπρινγκς αυτήν την εβδομάδα για την πρώτη της προπόνηση μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. Η Φουκς πληροφορήθηκε τον Μάρτιο ότι βγήκε θετική σε δύο απαγορευμένες ουσίες σε ένα τεστ τον Φεβρουάριο. Ενώ τα τεστ της τέθηκαν υπό έρευνα, η Ένωση Αντι-ντόπινγκ έμαθε ότι ο σύντροφος της Φουκς έπαιρνε διάφορα σκευάσματα, περιλαμβανομένων και των δύο απαγορευμένων ουσιών και το επίπεδο παράβασης της αθλήτριας ήταν συνεπές με την πρόσφατη έκθεση μέσω σεξουαλικής μετάδοσης.

Στον λογαριασμό της στο twitter εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στην Ένωση. "Είμαι ανακουφισμένη που η αμερικανική ένωση αντιντόπινγκ ολοκλήρωσε την ευρεία έρευνα, βρήκαν πως η υπόθεσή μου ήταν μοναδική και γι αυτό έβγαλαν αυτήν την απόφαση επιτρέποντάς μου να επιστρέψω στον διαγωνισμό. Ήταν ένα τεράστιο μάθημα για εμένα και τώρα που έχει τελειώσει, αφοσιώνομαι πλήρως στην προετοιμασία μου για το Τόκιο". Ήταν στην αμερικανική ομάδα πριν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016 αλλά απέτυχε στα προκριματικά.

Πηγή: NY Post

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση