GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τανιμανίδης: Η απάντηση σε όσους δεν πίστευαν πως είχε κορονοϊό - Τι λέει για τη Χριστίνα Μπόμπα

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2 Night Show". Γιατί αποφάσισε ...

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

"The 2 Night Show". Γιατί αποφάσισε να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Βοοm» και γιατί δεν θα παρουσίαζε ποτέ το «Big Brother»; Πόσο καιρό θα απέχει από την τηλεόραση; Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια; Τι γνώμη έχει για την κριτική που δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα ως παρουσιάστρια;

Ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων τα ριάλιτι που έχει παρουσιάσει, ενώ μίλησε και για το World Party ήταν μια συλλογική δουλειά και είμαστε πολύ περήφανοι όλοι μας για το αποτέλεσμα που βγάλαμε και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αυτό, δηλαδή, που βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που είχε από πίσω όλο αυτό το πρότζεκτ για να βγει. Έγινε με μεράκι, με αγάπη, με πάθος να βγάλω την εκπομπή. Αν δεις την πορεία μου, ήταν ότι είχα εκείνη τη στιγμή να κάνω. Από ταξίδια βρέθηκα σε ριάλιτι να παρουσιάζω το Survivor, μετά βρέθηκα σε ένα στούντιο να κάνω τον κριτή σε ταλέντα, μετά τηλεπαιχνίδι… Έκανα ότι ένιωσα ότι γουστάρω να κάνω".

Ο παρουσιαστής σημείωσε ότι είναι συνειδητά εκτός τηλεόρασης και θα είναι για αρκετό διάστημα γιατί ασχολείται με κάποια άλλα πράγματα. "Δεν είναι αυτοσκοπός μου να είμαι στην τηλεόραση". Όταν μου πρότειναν να κάνω το Survivor, η λέξη reality με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός. Κάνοντάς το επιβεβαίωσα για ακόμα μια φορά ότι μου αρέσει το εξωτερικό γύρισμα, η φύση και η περιπέτεια" είπε.

Ερωτηθείς για τον κορονοϊό με τον οποίο διαγνώστηκαν τόσο ο ίδιος όσο και η Χριστίνα Μπόμπα και σχολιάζοντας δημοσιεύματα που τους ήθελαν να το έχουν κάνει επίτηδες για να βρίσκονται στην επικαιρότητα, είπε:

"Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορονοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ότι καλύτερο. Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορονοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ".

Τέλος, σχετικά με τη συμμετοχή της Χριστίνας Μπόμπα στο The Voice και την κριτική που έχει δεχθεί είπε: "Η Χριστίνα είναι λίγο πιο ευαίσθητη στα αρνητικά σχόλια και είναι λογικό γιατί δεν έχει εμπειρία σε αυτό το κομμάτι. Δεν ήθελε να βγει στην τηλεόραση, αλλά η πρόταση από το Voice της άρεσε. Αδικήθηκε πολύ, πριν καν βγει το πρώτο επεισόδιο, γράφανε πόσο κακή είναι πριν βγει στην τηλεόραση. Είχε τα κότσια όμως να το κάνει. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα που απέκτησε μία φήμη επειδή παντρεύτηκε εμένα. Άρα στην αρχή ήταν ετερόφωτη, τώρα όμως είναι πλήρως αυτόφωτη. Είναι εύκολος στόχος για κάποιους".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση