GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Στη... δημοκρατία του Ερντογάν επιτρέπονται τα χαστούκια σε Σύρο πρόσφυγα - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ και οργή προκαλεί το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Alarabiya και δείχνει Τούρκο κυβερνητικό υπάλληλο να χαστουκίζε...

Σοκ και οργή προκαλεί το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Alarabiya και δείχνει Τούρκο κυβερνητικό υπάλληλο να χαστουκίζει Σύρο πρόσφυγα που βοσκούσε τα πρόβατά του στη νοτιοανατολική τουρκική περιφέρεια Σανλιούρφα.

Όπως αναφέρει το alarabiya, ο Αχμέντ Χιλάλ ακούγεται στο βίντεο να απαντά στις ερωτήσεις των ανδρών, που όπως φαίνεται είναι υπάλληλοι της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργικών Επιχειρήσεων (TİGEM). Στη συνέχεια ο ένας Τούρκος κυβερνητικός υπάλληλος τον χαστουκίζει δυο φορές στο πρόσωπο με δύναμη, με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης θέλοντας, προφανώς, να καλύψουν με κάποιον τρόπο τον υπάλληλο να αναφέρουν πως ο Χιλάλ βοσκούσε τα πρόβατά του σε περιοχή, όπου κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται.

Τώρα σε ό,τι αφορά στο πότε συνέβη το περιστατικό, δεν έχει εξακριβωθεί η ακριβής ημερομηνία, ωστόσο το βίντεο εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Twitter στις 29 Μαΐου.

Şanlıurfa Ceylanpınar’da hayvanları otlatan bir çobana gösterilen şiddet.

Üzerine herhangi bir şekilde herhangi bir üniforma giyen istediğine istediği yerde şiddet uygulayacağını düşünüyor.

Çünkü yaptığının yanına kâr kalacağının farkında.pic.twitter.com/JckHigM1T0

— Said Sefa (@sefa_said) June 1, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση