GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Διαδηλωτές γκρέμισαν, έκαψαν και πέταξαν σε λίμνη άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου - ΒΙΝΤΕΟ

Οι καταστροφές αγαλμάτων, τα οποία παραπέμπουν σε εποχές των σκλαβοπάζαρων, συνεχίζονται σε όλον τον κόσμο. "Θύμα" των διαδηλωτ...

Οι καταστροφές αγαλμάτων, τα οποία παραπέμπουν σε εποχές των σκλαβοπάζαρων, συνεχίζονται σε όλον τον κόσμο. "Θύμα" των διαδηλωτών ήταν αυτή τη φορά το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου στο Ριτσμοντ της Βιρτζίνιας.
Με σχοινιά και άλλα εργαλεία, οι διαδηλωτές κατάφεραν να ρίξουν το άγαλμα στο έδαφος, στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά και τελικά το πέταξαν σε λίμνη.
Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν μία πινακίδα που έγραφε ότι "ο Κολόμβος αντιπροσωπεύει τη γενοκτονία". Πολλοί χρήστες των social media έγραψαν ότι: "Το άγαλμα του Κολόμβου δεν γκρεμίστηκε, αλλά ο διάσημος εξερευνητής αποφάσισε να πάει στο πάρκο, σκόνταψε και έπεσε στη λίμνη".

Αντίστοιχη τύχη είχε και το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου στη Βοστόνη, όπου το βράδυ της Τρίτης, άγνωστοι το αποκεφάλισαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση