GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή: Ποια παίρνει τη θέση του Γιώργου Λιάγκα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Αλλαγές θα υπάρξουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όπως αποκάλυψε το Πρω1νό του ΑΝΤ1 και ο Άρης Καβατζίκης, σύμφωνα με ...

Αλλαγές θα υπάρξουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όπως αποκάλυψε το Πρω1νό του ΑΝΤ1 και ο Άρης Καβατζίκης, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, το δίωρο 12 με 2 το μεσημέρι - την ώρα δηλαδή που τώρα προβάλλεται η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα - αναλαμβάνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Θα κάνει μια λίγο διαφορετική εκπομπή μαγειρικής που θα περιλαμβάνει και διατροφικές συμβουλές.
Στη συνέχεια, 2 με 3 το μεσημέρι θα βλέπουμε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής θα παρουσιάζει μια εκπομπή που ουσιαστικά θα προβάλλει τη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ, με βάρος στο Big Brother, ενώ θα έχει και κάποια εναλλακτικά θέματα.
Ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει αμετακίνητος, συνεπώς και τη νέα σεζόν η εκπομπή "Καλό μεσημεράκι" θα ξεκινά στις 4 το μεσημέρι. Κάπου ενδιάμεσα, θα υπάρχει και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση