GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τάκης Ζαχαράτος: Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι μεγάλη μου καψούρα - ΒΙΝΤΕΟ

Για την παράσταση «Ζω για σένα-Summer edition» που ετοιμάζει για το «Άλσος» μίλησε ο σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος, κάνοντας ειδική μνεία στον ...

Για την παράσταση «Ζω για σένα-Summer edition» που ετοιμάζει για το «Άλσος» μίλησε ο σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος, κάνοντας ειδική μνεία στον Νίκο Χαρδαλιά. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην Μύριαμ Απλού, την απίθανη πληθωρική λαϊκή περσόνα που έχει εφεύρει, η οποία εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’.
Όπως είπε ο Τάκης Ζαχαράτος, για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία του θεάτρου, εφαρμόζονται "όλα τα πρωτόκολλα και τα μέτρα του κ. Χαρδαλιά που είναι το τιμώμενο πρόσωπο και η μεγάλη καψούρα της Μύριαμ Απλού, και δική μου".
Όσο για το πώς γεννήθηκε η ιδέα του "Ύμνου του Χαρδαλιά", απάντησε: "Για αυτό το αρσενικό που έχει κ@@@@@ει όλη η Ελλάδα και η υφήλιος δεν μπορεί να μην υπάρχει ο ύμνος του. Πρέπει να υμνηθεί".
"Η Μύριαμ πάνω στον Χαρδαλιά βρήκε το είδωλο γιατί ήταν καψούρα με τον Γκλέτσο, μετά τον Ντάνο και τώρα πήρε σκυτάλη το sex symbol Χαρδαλιάς. Χτυπάνε όλες τα κεφάλια στον τοίχο για τον Χάρντι", πρόσθεσε ο χαρισματικός perfomer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση