GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με βιτριόλι - Λύτρας: Υπάρχουν νέα στοιχεία που είναι ακόμη πιο σοβαρά

«Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα διατάχθηκε η προφυλάκιση της κατηγορούμενης», δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης στον Realfm 97,8 κα...

«Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα διατάχθηκε η προφυλάκιση της κατηγορούμενης», δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.
«Προφανώς θεωρήθηκε και ύποπτη φυγής με τις μεταμφιέσεις και όλα αυτά και ύποπτη τέλεσης νέων αδικημάτων», είπε ακόμη ο κ. Λύτρας, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε πως «ήταν φυσιολογική η προφυλάκιση με δεδομένο πως η κατηγορούμενη έπραξε ένα ειδεχθές έγκλημα».
«Δεν νομίζω ότι αμφισβητείται από κανέναν η πρόθεση και η αποδοχή ότι μπορεί και να τη σκότωνε», επισήμανε ο κ. Λύτρας, ο οποίος αναφερόμενος στον ντόρο που έχει γίνει σε νομικούς κύκλους με βάση τη νομολογία από κάποιες άλλες υποθέσεις, όπου οι ποσότητες από βιτριόλι ήταν μικρότερες υποστήριξε πως «εδώ μιλάμε για κάτι εξωπραγματικό. Η ποσότητα από το βιτριόλι που έριξε η 35χρονη, είναι από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο».
«Αύριο (σ.σ. Τετάρτη) θα πάρω τη δικογραφία, ωστόσο έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν και νέα στοιχεία, που είναι ακόμη πιο σοβαρά από τα οποία προκύπτει ότι η δράστις του συγκεκριμένου εγκλήματος είναι η κατηγορουμένη», επισήμανε ο κ. Λύτρας για όσα νεότερα προέκυψαν την Τρίτη για την επίθεση με βιτριόλι και εξήγησε: «Πληροφορήθηκα ότι είχε στο κινητό της φωτογραφίες από την εξωτερική όψη της πολυκατοικίας της Ιωάννας».
Όσο για τη στάση της κατηγορουμένης, ο συνήγορος της 34χρονης Ιωάννας είπε: «Για το τυπικό της υπόθεσης περίμενα να ακούσω μία συγγνώμη. Δεν είπε μία συγγνώμη».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση