GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά στο Μαρτίνο: Και τα εναέρια μέσα στην κατάσβεση της πυρκαγιάς - ΦΩΤΟ

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση αυτή την ώρα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσης της πυρκαγιάς που καίει στην περιοχή Μαρτίνο του νομού ...

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση αυτή την ώρα της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσης της πυρκαγιάς που καίει στην περιοχή Μαρτίνο του νομού Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το lamianow.gr, η πυρκαγιά πιθανότατα ξεκίνησε κοντά στην εθνική οδό και έχει φτάσει ως τις ανεμογεννήτριες.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί περαιτέρω. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο πραγματοποιούν ρίψεις νερού, ενώ ισχυρές είναι και οι επίγειες δυνάμεις.  

Το συντονιστικό κέντρο της Π.Υ. έχει δώσει εντολή σε πυροσβέστες και οχήματα από όλη τη Φθιώτιδα να σπεύσουν στο σημείο, ενώ προς τη φωτιά κινούνται και δύο πεζοπόρα τμήματα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες μάλιστα το χωριό δεν έχει και ρεύμα ενώ πριν λίγο διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση