GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλίκη Κατσαβού: Τι είπε στον μικρό Φοίβο για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" για τον τρόπο με τον οποίο είπε στον γιο της για...

Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" για τον τρόπο με τον οποίο είπε στον γιο της για την απώλεια του πατέρα του, ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα για την περιουσία του. Στη συνέντευξή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η καραντίνα ήταν δύσκολη. Ήρθε αμέσως μετά τον θάνατο του Κώστα.. Αυτό ήταν τεράστιο ψυχικό φορτίο για εμένα. Βρήκα μια δημιουργική διέξοδο, λέγοντας παραμύθια στο διαδίκτυο. Σκέφτομαι να επεκτείνω τη δραστηριότητα αυτή σε ειδικά βίντεο για γονείς. Για εμένα το να παραμένει κανείς δημιουργικός και αισιόδοξος είναι αυτό που τον βοηθάει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία”.
Aποκάλυψε επίσης τι είπε στον μικρό Φοίβο για τον θάνατο του πατέρα του, τονίζοντας ότι ζήτησε τη βοήθεια των ειδικών πριν το κάνει. “Δεν συνειδητοποιείς αμέσως την απώλεια. Την συνειδητοποιείς σταδιακά. Στον Φοίβο μίλησα αργότερα για το τι έχει συμβεί. Περίπου, έπειτα από μια εβδομάδα. Αυτά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Χρειάστηκε να συμβουλευτώ ειδικούς. Τόσο μικρά παιδιά νομίζουν ότι η απώλεια είναι σαν τα κινούμενα σχέδια που ζωντανεύουν ξανά. Αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσεις στο παιδί. Είναι αμήχανο. Με συμβούλεψαν να το πω με απλά λόγια και ψυχραιμία. Ακριβώς όπως έχει συμβεί. Του είπα ότι πέθανε. Αυτό. Μαζί με το τι σημαίνει το πέθανε με λίγα λόγια και μεστά”.
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στην περιουσία του Κώστα Βουτσά απάντησε: “Οι δημοσιογράφοι θέλουν να ακούσουν μια δυσαρέσκεια δική μου για την περιουσία του Κώστα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ο Κώστας τα έκανε πολύ καλά στη ζωή του. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα ως πατέρας. Η περιουσία του ήταν μοιρασμένη όταν με συνάντησε. Στον Φοίβο θα αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια του Κώστα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση