GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Ισόβια για δεύτερη φορά στη μητέρα και τον πατριό του

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης για την πολύκροτη υπόθεση του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης. Σύμφωνα με το KO...

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης για την πολύκροτη υπόθεση του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης. Σύμφωνα με το KOZANILIFE.GR, ένοχοι για δεύτερη φορά κρίθηκαν μητέρα και πατριός του θύματος, στη δίκη σε δεύτερο βαθμό που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτη 25 Ιουνίου.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη έκρινε ομόφωνα ένοχους χωρίς ελαφρυντικά την μητέρα και τον πατριό του Κωστή Πολύζου, με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την δολοφονία του παιδιού τους σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Καταπέλτης στην τελευταία συνεδρίαση του Εφετείου ήταν ο Εισαγγελέας, ο οποίος πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων χωρίς ελαφρυντικά. Προηγουμένως στη δικαστική αίθουσα κατόπιν της παρέμβασης του συνήγορου υπεράσπισης κ. Απόστολου Λύτρα, πρότεινε να τους αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, αναφερόμενος και στα προβλήματα υγείας τη μητέρας του Κωστή Πολύζου.

Στο τέλος της δίκης τον λόγο πήρε η μητέρα του Κωστή Πολύζου απευθυνόμενη στη δικαστική έδρα, λέγοντας: «Λυπόμαστε για εσάς. Καταδικάσατε δύο αθώους. Πως θα κοιμηθείτε το βράδυ που βάλατε στη φυλακή δύο αθώους. Εγώ θα κοιμηθώ ήσυχη το βράδυ, αναρωτιέμαι για εσάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση