GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαντίδης: Τιμητική η πρόταση, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τόνισε πως δεν μπορούσε να απορρίψει το «τριφύλλι» κα...

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τόνισε πως δεν μπορούσε να απορρίψει το «τριφύλλι» και υπογράμμισε πως η... πράσινη πρόκληση είναι μεγάλη.
Οι δύο «ζωντανοί θρύλοι» του «τριφυλλιού», ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, θα βρίσκονται στη διοίκηση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης και θα αναλάβουν να... τρέξουν την ομάδα από την επόμενη περίοδο.
Έτσι, ο «3D» ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Παπαλουκά στη «Eurohoops Academy» και έστειλε το δικό του μήνυμα:
«Μετά από τρία χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών στην Εurohoops Academy και την Εurohoops Academy Λεοντείου. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλους τους συνεργάτες μας για τις στιγμές που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα.
Τους έχω στην καρδιά μου. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της νέας εποχής ήταν πολύ τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση