GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιβανός: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση της Τουρκίας

"Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση έρθει από την Τουρκία" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ...

"Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση έρθει από την Τουρκία" είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. "Επιθυμούμε τις διπλωματικές λύσεις, αλλά είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση, αυτό πρέπει να το ξέρει και να κοιμάται ήσυχος ο ελληνικός λαός" πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για την οικονομία απάντησε ότι "οι τράπεζες προσπαθούν να κάνουν μια συντηρητική πολιτική, δηλαδή δανειοδοτούν πελάτες που πρακτικά δεν εγκυμονούν κινδύνους. Αυτό στην παρούσα φάση είναι σαφές ότι πρέπει να αλλάξει".
"Πράγματι οι τράπεζες πρέπει να αιμοδοτήσουν την οικονομία μας, όμως βλέπουμε ταυτόχρονα ότι υπάρχουν και οι θετικοί δείκτες μέσα σε αυτό το κακό που μας έχει βρει" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση