GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Στάνκογλου: Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες

Του Βασίλη Μπουζιώτη Ο χαρισματικός Γιάννης Στάνκογλου, σε μία μικρή ανάπαυλα των εντατικών γυρισμάτων του για τις “Άγριες Μέλισσες”,...

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Ο χαρισματικός Γιάννης Στάνκογλου, σε μία μικρή ανάπαυλα των εντατικών γυρισμάτων του για τις “Άγριες Μέλισσες”, μιλά για τα μέτρα ασφαλείας πίσω από τις κάμερες και για το αν θα μείνει ή όχι στη σειρά.

Αναφερόμενος στο αν θα συνεχίσει στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ο Γιάννης Στάνκογλου είπε: “Πάγωσαν τα γυρίσματα λόγω καραντίνας. Θα τελείωνα μέσα Μαΐου, αλλά καλύπτουμε τον χρόνο που χάθηκε. Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω, γιατί όλα είναι υπό συζήτηση. Προφανώς, όμως θα συνεχίσω”.

Σχετικά με τις ερωτικές σκηνές ο ταλαντούχος ηθοποιός είπε ότι “ούτε φιλιά δίνουμε, ούτε και ερωτικές σκηνές κάνουμε ακόμα. Για την ώρα, έχουμε σκηνές όπου κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. Οι χώροι απολυμαίνονται καθημερινά, οι τεχνικοί είναι με μάσκες και προσέχουμε όλοι πάρα πολύ. Κάναμε και τα απαραίτητα τεστ και προχωράμε. Έκανα ήδη το δεύτερο τεστ για κορονοϊό και είμαι αρνητικός. Ευτυχώς, όλα πάνε τέλεια με όλη την ομάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση