GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζορτζ Φλόιντ: Ο Τραμπ έδωσε εντολή να αποσυρθεί η Εθνοφρουρά από την Ουάσινγκτον

Εντολή να αποσυρθεί η Εθνοφρουρά από την πόλη της Ουάσιγνκτον έδωσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, αιτιολογώντας αυτή του την απόφαση με το επι...

Εντολή να αποσυρθεί η Εθνοφρουρά από την πόλη της Ουάσιγνκτον έδωσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ, αιτιολογώντας αυτή του την απόφαση με το επιχείρημα ότι τώρα “είναι όλα υπό πλήρη έλεγχο”, στον απόηχο των μαζικών διαδηλώσεων για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
Οι δυνάμεις της Εθνοφρουράς παρέμειναν επί σχεδόν μία εβδομάδα στην αμερικανική πρωτεύουσα σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το κύμα οργής των πολιτών για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού.
Η απόφαση για απόσυρση των δυνάμεων ελήφθη έπειτα από πολλές ημέρες ειρηνικών διαδηλώσεων στην πόλη κατά της αστυνομικής βίας.
"Μόλις έδωσα εντολή στην Εθνοφρουρά μας για να ξεκινήσει την διαδικασία της απόσυρσης από την πόλη της Ουάσινγκτον τώρα που όλα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο. Θα επιστρέψουν στα σπίτια τους, αλλά μπορούν να επανέλθουν πολύ γρήγορα, αν αυτό χρειαστεί", έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. Και πρόσθεσε πως "πολλοί λιγότεροι διαδηλωτές εμφανίστηκαν χθες το βράδυ από το αναμενόμενο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση