GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραμπ: Προσωπική επιλογή η χρήση μάσκας

Προσωπική είναι η απόφαση να φορέσει κάποιος μάσκα για να βοηθήσει στην αποτροπή της διασποράς του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με τον πρό...

Προσωπική είναι η απόφαση να φορέσει κάποιος μάσκα για να βοηθήσει στην αποτροπή της διασποράς του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι Μσενάνι.

«Είναι επιλογή του να φοράει μάσκα. Είναι η προσωπική επιλογή οποιουδήποτε ανθρώπου το αν θα φορέσει μάσκα ή όχι», συμπλήρωσε η ίδια, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση για την υποχρεωτική χρήση μάσκας που έλαβε ο δήμος του Τζάνκσονβιλ, στη Φλόριντα, όπου τον Αύγουστο θα διεξαχθεί το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο πρόεδρος Τραμπ «ενθαρρύνει τους πολίτες να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση είναι καλύτερη για την ασφάλειά τους. Όμως, μου είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις μάσκες και να κάνουμε ό,τι ζητείται βάσει της τοπικής δικαιοδοσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση