GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρκέλλα: Η μητέρα αποκαλύπτει τι είχε ζητήσει η κόρη της την ημέρα που εξαφανίστηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα της μικρής Μαρκέλλας μιλάει με πλάτη στην τηλεοπτική κάμερα για τα όσα συνέβησαν πριν και μετά την εξαφάνιση της 10χρονης μα...

Η μητέρα της μικρής Μαρκέλλας μιλάει με πλάτη στην τηλεοπτική κάμερα για τα όσα συνέβησαν πριν και μετά την εξαφάνιση της 10χρονης μαθήτριας, που σήμανε συναγερμό στις αρμόδιες Αρχές.  Η γυναίκα περιγράφει στο Star την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η κόρη της, όταν την είδε από κοντά έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε. Όπως λέει ήταν “ένα παιδί παλαβωμένο, ένα παιδί που δεν ήταν δικό μου παιδί, τρομαγμένο”.

Σημειώνεται πως ο αδελφός της Μαρκέλλας, Χρήστος, έχει ζητήσει να πάρει την επιμέλεια του κοριτσιού, εάν αυτή αφαιρεθεί από τη μητέρα τους.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι υπήρξε καθυστέρηση στη δήλωση της εξαφάνισης της 10χρονης. “Λίγο καθυστερήσαμε βέβαια, γιατί προσπαθούσαμε να βρούμε μία άκρη”, λέει ενώ αναφερόμενη στη γυναίκα που φέρεται να άρπαξε την κόρη της, είπε πως “πιστεύω ότι ίσως να της είπε ‘έλα να δώσω κάτι στη μαμά’. Διαφορετικά δεν θα πήγαινε μαζί της” για να συμπληρώσει ότι “περιμένω να συνέλθει η Μαρκέλλα να καταθέσει, ποιοι ήταν αυτοί που την πήραν...".

“Εμείς δεν έχουμε εχθρούς”, απαντά σε ερώτηση για το αν υποψιάζεται κάποιον για την αρπαγή του κοριτσιού. Μάλιστα αποκαλύπτει ότι την ημέρα της εξαφάνισης της κόρης της, η 10χρονη της είχε ζητήσει να την παραλάβει από το σχολείο, όμως εκείνη δεν μπόρεσε. “Το έχω βάρος στη συνείδησή μου... Ίσως να μην γινόταν τίποτα”, λέει.

Μιλώντας για τη γυναίκα που “συνελήφθη” από τις κάμερες να φεύγει με τη Μαρκέλλα, η μητέρα της μαθήτριας είπε πως “αν βρεθεί, το ορκίζομαι μπροστά στις κάμερες δημόσια, δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω έτσι”.

Στο Star μίλησε και η θεία και νονά της μικρής, που υποστήριξε ότι το παιδί 10 χρόνια τώρα μεγάλωνε σε ένα περιβάλλον με αγάπη και φροντίδα. Σημείωσε μάλιστα πως δε θέλει ούτε να σκεφτεί πως η Μαρκέλλα μπορεί να φιλοξενηθεί από ίδρυμα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση