GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζόνσον: Αίρει τους περιορισμούς στο... σεξ

Με ανακοινώσεις του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ήρε τους περιορισμούς στο σεξ λόγω κορονοϊού επιτρέποντας σε ζευγάρια π...



Με ανακοινώσεις του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ήρε τους περιορισμούς στο σεξ λόγω κορονοϊού επιτρέποντας σε ζευγάρια που ζουν χώρια να συναντηθούν και να διανυκτερεύσουν ο ένας στο σπίτι του άλλου, χωρίς να παραβιάζουν τους κανόνες της κοινωνικής απόστασης, αρκεί να μένουν μόνοι τους. Από το Σάββατο, δύο νοικοκυριά στην Αγγλία θα μπορούν να σχηματίζουν τη "φούσκες υποστήριξης" που τους επιτρέπει να συναντιούνται στο εσωτερικό και να διανυκτερεύουν μαζί χωρίς να ισχύει ο κανόνας για την απόσταση των δύο μέτρων για πρώτη φορά εδώ και μήνες.

Όπς και για τα ζευγάρια, ο κανόνας ισχύει και για μέλη οικογενειών όπως παππούδες και εγγόνια οπότε θα μπορούν να συναντηθούν για πρώτη φορά και να περάσουν χρόνο μαζί καθώς η κυβέρνηση αναζητεί τρόπους να βοηθήσει τους ανθρώπους που ζουν μόνοι και απομονωμένοι. Όμως σε μια κίνηση που θα διαλύσει τις ελπίδες πολλών, το ένα από τα δύο νοικοκυριά στις "φούσκες υποστήριξης" θα πρέπει να είναι μόνο ένα άτομο που μένει μόνο ή μονογονεϊκή οικογένεια.

Αυτό σημαίνει ότι ο περιορισμός στο σεξ που ισχύει από την αρχή Ιουνίου παρά τη γενική χαλάρωση του lockdown, για ορισμένους θα καταργηθεί. Ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι θα μπορούν να πάνε και να μείνουν με τα παιδιά τους ή να κρατήσουν τα εγγόνια τους σπίτι ώστε να βοθηθήσουν με τη φροντίδα τους. Σημαίνει επίσης ότι οι χωρισμένοι γονείς μπορούν να κάνουν το ίδιο με τους γονείς τους ώστε να διευκολυνθούν να αναμείξουν τη δουλειά με τις οικογένειες. Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων ανακοινώθηκαν σε συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ και έχει στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που ζουν μόνοι ή απομονωμένοι οι οποίοι έδωσαν μάχη το μεγαλύτερο μέρος του lockdown που διήρκεσε μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση