GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Φαίη Μαυραγάνη μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί αλλά και για την περίοδο που εργαζόταν στην ΕΡΤ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί μέ...

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί αλλά και για την περίοδο που εργαζόταν στην ΕΡΤ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκεί μέσα μίλησε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη στο περιοδικό Gala.
Ποιος υπήρξε καθοριστικός άνθρωπος για την καριέρα σας;
Ήταν ο Κώστας Γιαννόπουλος στην ΕΡΤ, ένας καθηγητής από τη σχολή που με πρωτοπήγε στην ΕΡΤ και φυσικά ο Γιάννης Παπουτσάνης, που με πήρε από την ΕΡΤ και με πήγε στον ΑΝΤ1. Του το χρωστάω πάντα. Ήταν η στιγμή της μεγάλης ευτυχίας επαγγελματικά.
Επειδή ξεφύγατε από ένα σύστημα στο οποίο μάλλον δεν περνούσατε ειδυλλιακά;
Ένιωθα ότι θα με έσφαζαν στην ΕΡΤ. Κάποια συγκεκριμένα ονόματα το είχαν πει κιόλας, ότι δεν θα μακροημερεύσω εκεί. Άνοιξε μια πόρτα για μένα. Και φτου ξελευτερία.
Το γεγονός ότι είστε γυναίκα δημιούργησε ποτέ μια παραπάνω δυσκολία;
Το μόνο δύσκολο είναι όταν υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που νομίζουν ότι επειδή είσαι γυναίκα είσαι και επιρρεπής στο να ανέβεις και με άλλους τρόπους. Και το θεωρούν δεδομένο. Προέκυψε και σε μένα να βρεθούν στον δρόμο μου δυο-τρεις άνθρωποι που με προσέβαλαν με αυτόν τον τρόπο. Άλλη δυσκολία δεν αισθάνομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση