GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με δήλωση της συζύγου πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: Αηδιαστικά βόδια οι διαδηλωτές στις ΗΠΑ, πρέπει να πεθάνουν

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο 29χρονος εξτρέμ των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Αλεξάνταρ Κάταϊ, καθώς η γυναίκα του έκανε απαράδεκτα σχόλ...

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο 29χρονος εξτρέμ των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Αλεξάνταρ Κάταϊ, καθώς η γυναίκα του έκανε απαράδεκτα σχόλια με αφορμή τις διαδηλώσεις στη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ.

Γράφοντας στη μητρική της γλώσσα, τα σερβικά, η Τέα Κάταϊ αποκάλεσε τους ανθρώπους που εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού ως «αηδιαστικά βόδια που πρέπει να πεθάνουν».

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, γνωστός στην Ελλάδα από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, στον ΟΦΗ και στον Πλατανιά, διαχώρισε τη θέση του και απολογήθηκε γράφοντας: «Δεν συμμερίζομαι και δεν ανέχομαι τις απόψεις αυτές στην οικογένειά μου. Καταδικάζω απερίφραστα τον ρατσισμό και τη βία απέναντι στους μαύρους. Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία. Ήταν ένα λάθος της οικογένειάς μου και αναλαμβάνω την ευθύνη. Αντιλαμβάνομαι ότι θα χρειαστεί καιρός για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στο Λος Άντζελες. Ζητώ συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσαν στην οικογένεια των Galaxy αυτά τα σχόλια και όλοι μας είμαστε συμμέτοχοι στη μάχη κατά του ρατσισμού». «Η Λος Άντζελες Γκάλαξι καταδικάζει κατηγορηματικά τις αναρτήσεις στα social media και ζήτησε την άμεση αφαίρεσή τους. Η Λος Άντζελες Γκάλαξι στέκεται σθεναρά ενάντια στο ρατσισμό κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένου αυτού που υποκινεί τη βία ή επιχειρεί να υποβαθμίσει τις προσπάθειες εκείνων που επιδιώκουν τη φυλετική ισότητα. Η Λος Άντζελες Γκάλαξι υποστηρίζει τους ανθρώπους κάθε χρώματος, και ιδίως του μαύρου στις διαμαρτυρίες τους και καταπολεμά τον συστημικό ρατσισμό, την κοινωνική ανισότητα, τη μισαλλοδοξία και τη βία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας του MLS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση