GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Έτσι είναι σήμερα το εξοχικό της στον Θεολόγο - ΦΩΤΟ

Ένα υπέροχο σπίτι στον Θεολόγο, δίπλα στη θάλασσα, με τεράστιο κήπο και για θέα το απέραντο γαλάζιο, ήταν το προσωπικό καταφύγιο της αξέχ...

Ένα υπέροχο σπίτι στον Θεολόγο, δίπλα στη θάλασσα, με τεράστιο κήπο και για θέα το απέραντο γαλάζιο, ήταν το προσωπικό καταφύγιο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη. Εκεί ξεκουραζόταν, άλλαζε παραστάσεις, απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, περνούσε τις ομορφότερες στιγμές της με τον γιο της και τους φίλους της ή τους συντρόφους της.
To 2002 μπήκε πωλητήριο στο σπίτι, το οποίο πέρασε σε άλλο ιδιοκτήτη με τον γιο της εθνικής μας σταρ, Γιάννη Παπαμιχαήλ να παραδέχεται σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι «έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό… Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε…».
Βάσει της σημερινής όψης του σπιτιού, ο νέος ιδιοκτήτης έχει σεβαστεί την ιστορία αυτού του οικήματος και το διατηρεί σε άψογη κατάσταση.Εξωτερικά έχει την όψη ενός μοντέρνου και καλοδιατηρημένου εξοχικού το οποίο είναι γεμάτο ζωή. Καμία σχέση δηλαδή με εγκατάλειψη και αδιαφορία.
Αρκεί να δείτε μόνο τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο instagram και συγκεκριμένα στο λογαριασμό alikivougiouklaki:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση