GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Αυξημένη η κίνηση στην πρώτη μεγάλη έξοδο μετά την καραντίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Όπου φύγει φύγει οι κάτοικοι των αστικών κέντρων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που μπήκαν στα αυτοκίνητά τους ή σε πλοία και έ...

Όπου φύγει φύγει οι κάτοικοι των αστικών κέντρων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που μπήκαν στα αυτοκίνητά τους ή σε πλοία και έφυγαν για την πρώτη εκδρομή μετά την καραντίνα, Από τις πρώτες πρωινές ώρες οι ουρές στα διόδια των εθνικών δικτύων σχηματίστηκαν ουρές αν και η κίνηση ήταν μειωμένη σε σχέση με το απόγευμα της Παρασκευής.

Με μεγάλη πληρότητα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια των πλοίων από τα τρία λιμάνια της Αττικής. Σχεδόν γεμάτα ήταν και τα λεωφορεία που φεύγουν από τα ΚΤΕΛ, ενώ όσοι δεν μπόρεσαν να αποδράσουν από την πρωτεύουσα επέλεξαν κάποια κοντινή παραλία ώστε να απολαύσουν τον ήλιο ενώ από σήμερα επιτρέπεται η πώληση αλκοολούχων ποτών κα ιη μουσική.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών που θα ταξιδέψουν για το τριήμερο. Ο Νίκος Χαρδαλιάς ζητεί να μην ξεχάσουν τα μέτρα υγιεινής και ατομικής προστασίας και τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Παράλληλα, για την ομαλή επιστροφή των εκδρομέων προγραμματίζονται έκτακτα μέτρα σε λιμάνια και οδικά δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση