GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργείο Παιδείας: Τα σχολεία θα είναι ανοιχτά την Τρίτη

Διευκρινίσεις αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο, δίνει το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, την Τρίτη τα...

Διευκρινίσεις αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο, δίνει το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, την Τρίτη τα σχολεία θα είναι ανοιχτά.

“Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και προς αποφυγή σύγχυσης που μπορεί να προκύψει από ορισμένες αναρτήσεις ιστοσελίδων, διευκρινίζεται πως τα σχολεία αύριο Τρίτη 9/6 θα είναι ανοιχτά”, αναφέρεται.

Σημειώνεται πως οι εκπαιδευτικοί κήρυξαν 24ωρη απεργία, εν όψει της συζήτησης και της ψήφισης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας. Συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ αποφάσισε, 24ωρη απεργία για την Τρίτη 9 Ιουνίου και ταυτόχρονα συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή στη 1 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση