GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γκέλαρε» ο Παναιτωλικός και... δυσκολεύεται

Παρόλο που ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά και έδειξε ότι θέλει και πρέπει να πάρει τη νίκη, ο Παναιτωλικός έμεινε στην ισοπαλία με τον Αστέρ...

Παρόλο που ξεκίνησε το παιχνίδι δυνατά και έδειξε ότι θέλει και πρέπει να πάρει τη νίκη, ο Παναιτωλικός έμεινε στην ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο! Οι Αρκάδες σκόραραν πρώτοι στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με εξαιρετικό σουτ του Μουνάφο, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φερνάντεθ ενώ και αργότερα είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
Το γκολ του Μουνάφο: https://exchange.glomex.com/videos/v-c3sw1epjzggp-sf
Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με πολύ όμορφη προσπάθεια του Ντάουντα , πριν από το ημίχρονο!
Το γκολ του Ντάουντα: https://exchange.glomex.com/videos/v-c3swfa0jt88h-sf
Στο δεύτερο μέρος, οι ευκαιρίες ήταν για τους φιλοξενούμενους, που έδειξαν πιο έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά Ριέρα και Κρέσπι δεν βρήκαν δίχτυα από τη μικρή περιοχή σε τρεις περιπτώσεις!
Οι χαμένες ευκαιρίες του Αστέρα:
https://exchange.glomex.com/videos/v-c3sx7rn09q9t-sf
https://exchange.glomex.com/videos/v-c3sxn63azymh-sf
Τη φάση του ματς έχασε ο Μπαΐροβιτς στις καθυστερήσεις, με το απευθείας φάουλ του να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου!
Το φάουλ του Μπαΐροβιτς: https://exchange.glomex.com/videos/v-c3sy3ip81qzd-sf
Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:
https://exchange.glomex.com/videos/v-c3sy7rjsi1nl-sf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση