GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει να πολιτεύεται αδιαφορώντας αν με τις ενέργειές του βλάπτει τη χώρα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει να πολιτεύεται αδιαφορώντας αν με τις ενέργειές του βλάπτει τη χώρα. Αυτό έκανε, αυτό κάνει», σχολίασε τ...

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει να πολιτεύεται αδιαφορώντας αν με τις ενέργειές του βλάπτει τη χώρα. Αυτό έκανε, αυτό κάνει», σχολίασε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατιας, για το άρθρο στο Guardian και πρόσθεσε «αυτό που δεν λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι οι συγγραφείς είναι πρώην υπάλληλοί τους».

«Όλο και συχνότερα παρατηρείται το φαινόμενο πρώην μετακλητοί υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ να "προσφέρουν" τις υπηρεσίες τους κατά της χώρας. Ενδεδυμένοι το μανδύα του «ανεξάρτητου δημοσιογράφου» δυσφημούν την πατρίδα με άρθρα τους σε ξένα Μέσα Ενημέρωσης» σημειώνει η ΝΔ και αναφέρει ότι τα άρθρα αυτά με περιεχόμενο αντιπολιτευτικές καταγγελίες, παρουσιάζουν μια εντελώς αρνητική εικόνα για τη χώρα.

«Στη συνέχεια αναπαράγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και φίλα προσκείμενα Μέσα, αποδιδόμενα δήθεν σε ανεξάρτητες πηγές με την σημείωση "ορίστε τι γράφει ο διεθνής τύπος"» υπογραμμίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση