GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με εξαφάνιση οικοδόμου στην Κρήτη

Νέα εξαφάνιση καταγράφηκε την Τετάρτη στην Κρήτη με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με το cretapost.gr, πρόκει...

Νέα εξαφάνιση καταγράφηκε την Τετάρτη στην Κρήτη με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με το cretapost.gr, πρόκειται για έναν 43χρονο οικοδόμο που ζει στο Ηρακλείου και το πρωί της Τετάρτης έφυγε με το αυτοκίνητο του από το σπίτι του με σκοπό να πάει σε περιοχή του Ρεθύμνου για να εργαστεί.

Ωστόσο, μέχρι και το πρωί της Πέμπτης δεν είχε δώσει σημεία ζωής με την σύζυγό του να πηγαίνει στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και να δηλώνει την εξαφάνισή του. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του.

Στις έρευνες συμμετέχουν το λιμενικό σώμα και εθελοντές που χτενίζουν όλη την περιοχή ενώ την ίδια ώρα εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει από το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση