GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΟΖ Ελλάδας Ιταλίας... Πανηγυρίζουν οι εθνοκτόνοι!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Για να βρεις το μέλλον σου... πρέπει να καταλάβεις το παρελθόν σου! Όλοι μαζί κατόρθωσαν ν' ανα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Για να βρεις το μέλλον σου...
πρέπει να καταλάβεις το παρελθόν σου!

Όλοι μαζί κατόρθωσαν ν' ανατρέψουν τις...
παρακαταθήκες Ανδρέα Παπανδρέου, 24 χρόνια από τον θάνατό του.
Ότι δεν κατόρθωσε ο πατήρ Μητσοτάκης... το βρώμικο '89, οι "εκσυγχρονιστικές" κυβερνήσεις Σημίτη-Γ. Παπανδρέου, όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων 10 χρόνων και δεν πρόλαβε να υλοποιήσει παρά τη δρομολόγηση και την καταγγελία της πολιτικής Ανδρέα Παπανδρέου από τον Κοτζιά, το κατόρθωσε ο γιος του Κ. Μητσοτάκη και μάλιστα με την στήριξη όλου του εθνοκτόνου κομπραδόρικου πολιτικού συστήματος.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης χαιρέτισαν τη συμφωνία με πρώτο τον Κατρούγκαλο: «Η συμφωνία υπογραφής ΑΟΖ με την Ιταλία αποτελεί αναμφισβήτητα θετική εξέλιξη...».
Η κυβέρνηση χωρίς ίχνος ντροπής, γιατί άλλωστε, τονίζει με τον Δένδια, μεταξύ άλλων: «η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών έγινε σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και με έγκυρες συμφωνίες, όχι με ανυπόστατες συμφωνίες, όπως η συμφωνία της Τουρκίας [δηλαδή της συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία πρόσφατα στήριξε η επίσημη Ελλάδα στην εισβολή της στη Συρία] με την κυβέρνησης Σάρατζ της Τρίπολης [δηλαδή της μοναδικής κυβέρνησης που αναγνωρίζει μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση η επίσημη Ελλάδα] και βέβαια όχι με μονομερές καταθέσεις συντεταγμένων [κι όμως με επίσημη κατάθεση συντεταγμένων, επίσημη συμφωνία-μνημόνιο δύο χωρών που αναγνωρίζει ως νόμιμες και συμμαχικές τις κυβερνήσεις τους η επίσημη Ελλάδα κι ας την χαρακτηρίζουν "ψευδοσυμφωνία" όσο θέλουν -όπως το ψευδοκράτος της κατεχόμενης Κύπρου μας από το 1974-, από δύο σύμμαχες χώρες της Ελλάδας]... η Ελλάδα να ξεκαθαρίζει προς όλους πως έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τα θαλάσσια ύδατα της στα 12 ν.μ. παντού και υφαίνει ένα πλέγμα συμμαχιών που αποτελεί οδηγό για σειρά παρόμοιων ενεργειών και με άλλες χώρες... [δηλαδή δεν αποτελεί αναγνώριση τουρκικών διεκδικήσεων όταν διαπραγματεύεσαι τμηματικά με διμερείς συνομιλίες τα Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα... βασικές αρχές που διδάσκονται οι πρωτοετείς φοιτητές Πολιτικών Επιστημών και Διεθνούς Διπλωματίας σε ΟΛΑ τα Πανεπιστήμια του κόσμου;]...».
Χωρίς να ντρέπεται η Γεννηματά -γιατί άλλωστε αφού μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας επιτυγχάνεται κι η επίσημη ρήξη με τις εθνικές παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου- χαρακτήρισε θετική εξέλιξη τη συμφωνία με την Ιταλία, τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να συνεχίσει προχωρώντας σε ανάλογες συμφωνίες με την Αίγυπτο και την Αλβανία.
Συγκρατημένο για την ΑΟΖ εμφανίστηκε το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι η συμφωνία για τη χάραξη θαλάσσιων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας δεν χωράει πανηγυρισμούς... και θα την μελετήσουν... μαζί με τις γνωστές αντιιμπεριαλιστικές κορώνες που συνοδεύουν την πολιτική του.
Οφείλουμε να σημειώσουμε πως την αλλαγή του Αμυντικού Δόγματος Ανδρέα Παπανδρέου στα Εθνικά Θέματα, μόνον ο Κοτζιάς είχε τολμήσει δημοσίως να αναγγείλει και να χαράξει την πολιτική των επιμέρους διαπραγματεύσεων και συνομιλιών για την άσκηση Εθνικών Κυριαρχικών Δικαιωμάτων μας κι εκείνο το περίφημο περί μοναχοφάηδων [Βλέπε σχετικό βίντεο: Δεν πρέπει να είμαστε μοναχοφάηδες με την εκμετάλευση του Αιγαίου].
Σ' όλους τους σημερινούς γκαουλάιτερς των τραπεζιτών της Ευρώπης του 4ου Ράιχ, δίνει απάντηση ο Ανδρέας Παπανδρέου, λες και γνώριζε πως τη θέση του αρχιμάστορα της αποστασίας θα λάμβανε το σύνολο του σημερινού πολιτικού συστήματος, οι σημερινοί υπάλληλοι των Βρυξελλών:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση