ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΘΩΡΑΚΙΣΗ! ΠΙΕΖΟΥΝ (μέσω Ροϊλού) γιατρούς να μετακινηθούν σε νησιά. Και οι... προσλήψεις;

Share it:
Πιέσεις προς γιατρούς νοσοκομείων του Πειραιά να μετακινηθούν το καλοκαίρι σε δομές του ΕΣΥ στη νησιωτική χώρα, καταγγέλλει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).
Σε επιστολή του προς τον αρμόδιο διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), το προεδρείο της ΕΙΝΑΠ επισημαίνει πως, για άλλη μια φορά, στην αρχή του καλοκαιριού οι αρμόδιοι της 2ης ΥΠΕ πιέζουν για αναγκαστικές μετακινήσεις προς νησιά του Αιγαίου γιατρών από νοσοκομεία του Πειραιά:

H επιστολή
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 2ης Υ.Πε. κ. ΡΟΪΛΟ
Κοινοποίηση : Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια
Αθήνα, 04/06/20
Κύριε Διοικητά,
Για άλλη μια φορά στην αρχή του καλοκαιριού οι αρμόδιοι της 2ης Υ.Πε. πιέζουν για αναγκαστικές μετακινήσεις προς νησιά του Αιγαίου γιατρών από νοσοκομεία του Πειραιά.
Είναι μια απαράδεκτη τακτική που επαναλαμβάνεται τακτικά τα τελευταία χρόνια επί διάφορων κυβερνήσεων. Αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σήμερα που η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ισχυρίζεται πως δήθεν "θωράκισε το ΕΣΥ" λόγω πανδημίας ενώ στην πράξη ομολογεί έτσι πως οι αναγκαίες προσλήψεις δεν έγιναν.
Τα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου ευθύνης 2ης Υ.Πε. είναι ιδιαίτερα υποστελεχωμένα, δεν περισσεύει από αυτά κανένας και καμιά γιατρός.
Καλούμε την διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, τους διοικητές των νοσοκομείων και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να σταματήσουν αμέσως αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες και να φροντίσουν για την επαρκή στελέχωση των νησιών του Αιγαίου με μόνιμο ιατρικό και λοιπό υγειονομικό προσωπικό.
Share it:
Reactions:

Αποκαλύψεις

Επιλογές

Καταγγελία

Κοινωνία

Υγεία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση