GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσή Ολυμπιονίκης δούλευε σερβιτόρα στα μπουζούκια που τραγουδούσε ο Ρόκκος - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί, προέβη σε συνέντευξή της στο "Πρωινό" με την Φαίη Σκορδά η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Φα...

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί, προέβη σε συνέντευξή της στο "Πρωινό" με την Φαίη Σκορδά η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Φανή Χαλκιά, η οποία αποκάλυψε πως ταυτόχρονα με τις προπονήσεις δούλευε σέρβις σε μπουζούκια, όπου τραγουδούσε ο Στέλιος Ρόκκος.
«Το πιο δύσκολο στην καριέρα μου ήταν να πάρω απόφαση να ξαναρχίσω αθλητισμό το 2002», είπε χαρακτηριστικά και έσπευσε να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη.
«Το “παλτό” που “έτρωγα”, δούλευα και γυμναζόμουν ταυτόχρονα, κοιμόμουν δυο ώρες για να μπορέσω να αντεπεξέλθω οικονομικά», επισήμανε και πρόσθεσε: «Δούλευα κρυφά από τον προπονητή μου. Έχω δουλέψει σε μπουζούκια. Έχω δουλέψει σέρβις στον Στέλιο Ρόκκο “100 χρόνια πριν”. Το ξέρει ο Στέλιος, γελάμε πάρα πολύ».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση