GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκος Αλέφαντος: Όταν έγινε... τραγούδι από τα «Παιδιά από την Πάτρα»

Θρυλική και χαρακτηριστική φιγούρα των ελληνικών γηπέδων, ο Νίκος Αλέφαντος, ξεχώριζε για τις ατάκες του, οι οποίες έχουν «κολλήσει» ...

Θρυλική και χαρακτηριστική φιγούρα των ελληνικών γηπέδων, ο Νίκος Αλέφαντος, ξεχώριζε για τις ατάκες του, οι οποίες έχουν «κολλήσει» στα στόματα αρκετών Ελλήνων.

Ωστόσο, ιδιαίτερος ήταν ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόταν ο Αλέφαντος όταν προπονούσε κι ο οποίος ενέπνευσε τα "Παιδιά από τα Πάτρα" να γράψουν ένα τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνον το 1983 με τίτλο «Αλέφαντος».

«Όταν το άκουσα στο ραδιόφωνο πρώτη φορά, έκλαψα... Πολλοί μου έλεγαν να πάρω λεφτά από αυτή την υπόθεση. Μα, πώς είναι δυνατόν να πάρεις χρήματα από την έμπνευση του άλλου που σε τιμά; Πήγαινα και τους άκουγα εκεί που τραγουδούσαν» είχε πει σε συνέντευξή του ο Νίκος Αλέφαντος, όταν είχε ερωτηθεί για το συγκεκριμένο τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση