GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Η "μακάβρια" διαμαρτυρία καταστηματάρχη μετά το "λουκέτο" που του έβαλαν οι Αρχές - ΦΩΤΟ

Ένα κρεβάτι, έναν σταυρό κι ένα μαύρο ύφασμα τοποθέτησαν οι υπεύθυνοι ενός καταστήματος στην Πάτρα μετά το ''λουκέτο'' πο...

Ένα κρεβάτι, έναν σταυρό κι ένα μαύρο ύφασμα τοποθέτησαν οι υπεύθυνοι ενός καταστήματος στην Πάτρα μετά το ''λουκέτο'' που έβαλαν οι Αρχές, καθώς διαπιστώθηκε υπέρβαση του ορίου των ατόμων που μπορούσαν να βρίσκονται στον χώρο, βάσει της επιφάνειάς του.
Σύμφωνα με το thebest.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, η απόφαση ελήφθη μετά από ελέγχους της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε συνεργασία με Αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ και Επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:
«Ο έλεγχος διενεργήθηκε από τις 23:00 έως τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε πέντε συνολικά Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (μπαρ) του Δήμου Πατρέων. Σε δύο νυχτερινά κέντρα επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 12.000€ και 10.000€ αντίστοιχα, για, καθώς και το μέτρο της αναστολής λειτουργίας τους για τριάντα ημέρες.»
Με την πρωτότυπη διαμαρτυρία τους, οι κάτοικοι θέλουν να συμβολίσουν «το τέλος της εστίασης».
Δείτε τη φωτογραφία:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση