GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική απολογία της Αν Γουίντουρ προς τους μαύρους συνεργάτες της

Σε μία συγκλονιστική παραδοχή προχώρησε η εκδότρια της Vogue Αν Γουίντουρ σημειώνοντας σε επιστολή της προς το προσωπικό ότι η Vogue υπήρ...

Σε μία συγκλονιστική παραδοχή προχώρησε η εκδότρια της Vogue Αν Γουίντουρ σημειώνοντας σε επιστολή της προς το προσωπικό ότι η Vogue υπήρξε "βλαβερή και μη ανεκτική" και η ίδια δεν έκανε αρκετά για να προωθήσει μαύρους εργαζομένους και σχεδιαστές. Σε μία έντονη συναισθηματικά στιγμή η Γουίντουρ σημειώνει στο μήνυμά της: "Θέλω να ξεκινήσω αναγνωρίζοντας τα συναισθήματά σας και εκφράζοντας την ενσυναίσθησή μου απέναντι σ' αυτό που πολλοί από εσάς περνάτε: θλίψη, πόνο και επίσης θυμό. Θέλω να πω ιδίως στα μαύρα μέλη της ομάδας μας - μόνο να φανταστώ μπορώ πώς ήταν αυτές οι μέρες. Αλλά επίσης ξέρω ότι ο πόνος και η βία και η αδικία που βλέπουμε και μιλάμε υπάρχουν ολόγυρα εδώ και πολύ καιρό. Αναγνωρίζοντάς τα και κάνοντας κάτι γι' αυτά είναι καθυστερημένο" σημειώνει μεταξύ άλλων η Γουίντουρ, όπως δημοσιεύει η Page Six, που έχει στην κατοχή της την επιστολή της εκδότριας την οποία έστειλε την περασμένη Πέμπτη. Ο Άνταμ Ράπαπορτ, διευθυντής στο Bon Appetit παραιτήθηκε τη Δευτέρα αφού μια φωτογραφία του επέτεινε μια διαμάχη που βασίζεται στη διαμάχη σχετικά με την ισότητα στην πληρωμή στο τμήμα βίντεο του Condé Nast. Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Vogue doyenne και Condé έγραψε: "Θέλω να πω απλώς ότι ξέρω πως η Vogue δεν έχει βρει αρκετούς τρόπους να προωθήσει και να δώσει χώρο σε μαύρους συντάκτες, συγγραφείς, φωτογράφους, σχεδιαστές και άλλους δημιουργούς. Έχουμε κάνει λάθη επίσης, δημοσιεύοντας λάθη ή ιστορίες που μπορεί να πλήγωσαν ή να μην ήτα ανεκτά. Παίρνω όλη την ευθύνη γι' αυτά τα λάθη. Δεν είναι εύκολο να είσαι μαύρος εργαζόμενος στη Vogue και είστε πολύ λίγοι. Ξέρω ότι δεν είναι αρκετό να πω ότι θα τα πάμε καλύτερα, αλλά θα -και παρακαλώ να ξέρετε ότι εκτιμώ τις φονές και τις απαντήσεις σας όοσο προχωράμε μπροστά. Και ακούω και θα ήθελα να ακούσω τις ενημερώσεις και τις συμβουλές σας α θα θέλατε να τις μοιραστείτε. Είμαι περήφανη για το περιεχόμενο που δημοσιεύσαμε στο site μας όλες αυτές τις ημέρες αλλά επίσης ξέρω ότι υπάρχει πολλή περισσότερη δουλειά να κάνουμε.Παρακαλώ μην διστάσετε να έρθετε απευθείας σε επικοινωνία μαζί μου. Κανονίζω τρόπους να συζητήσουμε αυτά τα ζητήματα μαζί και ειλικρινά, αλλά στο μεταξύ καλωσορίζω τις σκέψεις και τις αντιδράσεις σας".
Η Γουίντουρ τέθηκε στο στόχαστρο από τον πρώην διευθυντή της μεγάλης αγοράς Αντρέ Λεόν Ταλί στα νέα του απομνημονεύματα όπου την κατηγορεί ότι τον πέταξε επειδή είναι πολύ μεγάλος και πολύ χοντρός. ΕΠίσης, είπε ότι η Γουίντορ ξέχασε να τον ευχαριστήσει για το κείμενο στην Washington Post όπου την επαινούσε τον Σεπτέμβριο του 2018 για το εξώφυλλο με την Μπιγιονσέ ως σημαντικό πολιτισμικά για τη μαύρη κοινότητα.
Όμως, η Γουίντουρ είπε ότι ακούει τώρα καθώς έγραψε: "Αυτή είναι μια ιστορική και συγκλονιστική στιγμή για τη χώρα μας και θα έπρεπε να είναι ώρα να ακούσουμε, αλλά και να προβληματιστούμε και να δείξουμε ταπεινότητα όσοι από εμάς είναι σε θέσεις προνομίων και εξουσίας. Θα πρέπει επίσης να είναι μια στιγμή δράσης και δεσμεύσεων. Σε εταιρικό επίπεδο, γίνεται δουλειά για την υποστήριξη οργανώσεων με πραγματικό τρόπο. Αυτές οι ενέργειες θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση