GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέιτ Μίντλετον: Τι συνδέει τη Μέγκαν Μαρκλ με τη δημοσιογράφο που έγραψε το προσβλητικό άρθρο

Ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ακολουθούν τη δικαστική οδό κατά του περιοδικού "Tatler", για το δημοσίευμα σχετικ...

Ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ακολουθούν τη δικαστική οδό κατά του περιοδικού "Tatler", για το δημοσίευμα σχετικά με τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, το οποίο τα Ανάκτορα χαρακτήρισαν "σκληρό, σεξιστικό και ντροπιαστικό για τις γυναίκες", αποκαλύπτεται ότι η δημοσιογράφος που το έγραψε έχει δεσμούς με τη Μέγκαν Μαρκλ. Συγκεκριμένα, η Άννα Πάστερνακ είναι καλή φίλη της Τζέσικα Μαλρόνεϊ, κολλητής φίλης της Μέγκαν, η οποία μάλιστα είχε βάλει τους γιους της παρανυφάκια στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.
Η Πάστερνακ έγραψε μεταξύ άλλων στο "Tatler" πως η Κέιτ Μίντλετον νιώθει εξουθενωμένη και παγιδευμένη στη βασιλική οικογένεια μετά την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν απο τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, ενώ ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ εξοργίστηκαν με την "αηδιαστική" πρόταση στο δημοσίευμα ότι η Κέιτ "είναι επικίνδυνα αδύνατη" συγκρίνοντάς το βάρος της με διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε η μητέρα του Ουίλιαμ, πριγκίπισσα Νταϊάνα. "Αυτό είναι εξαιρετικά βάναυσο και τους πλήγωσε. Είναι σεξιστικό και ντροπιαστικό για τις γυναίκες, ό,τι χειρότερο" είπε πηγή από το Παλάτι στην Dailymail.
Παράλληλα, στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι η Κέιτ μάλωσε με τη Μέγκαν στην πρόβα του γάμου με τον πρίγκιπα Χάρι επειδή εκείνη έπρεπε να ακολουθηθεί το Πρωτόκολλο και τα παρανυφάκια να φορέσουν καλσόν ενώ η Μέγκαν διαφώνησε έντονα. Πάντως το Παλάτι του Κένσινγκτον διέψευσε το άρθρο υπό τον τίτλο "Catherine the Great", σημειώνοντας ότι αυτό περιέχει ένα σωρό ανακρίβειες και ψέματα.
Βασικά η Πάστερνακ είναι φίλη με την πρώην δημοσιογράφο του, Tatler, Βανέσα Μαλρόνεϊ, η οποία είναι νύφη της καλύτερης φίλης της Μέγκαν, Τζέσικα Μαλρόνεϊ. Πηγή είπε στη Sun ότι η Παστερνακ επιμένει στην ιστορία της λέγοντας ότι η πηγή της είναι αξιόπιστη και έχει καλές διασυνδέσεις με τις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση