GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Μια ατυχής παρουσίαση δεν ακυρώνει το θέμα - ΒΙΝΤΕΟ

Τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ, σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνοντας, μ...

Τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ, σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι “αν υποθέσουμε ότι ένα σατιρικό σποτ έχει μία ατυχή -ας το πούμε- παρουσίαση, αυτό δεν ακυρώνει το θέμα”.
Σε δηλώσεις της στο Mega, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε ότι “αντίπαλός μας δεν είναι κανένας δημοσιογράφος” για να συμπληρώσει ότι “δεν είπαμε να μη στηριχθούν τα ΜΜΕ, αλλά αυτό να γίνει με διαφανείς αντικειμενικές διαδικασίες, που να σχετίζονται με την επισκεψιμότητα και τον αριθμό εργαζομένων κάθε μέσου”.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι “κυβέρνηση και Πέτσας δεν μας απάντησαν για τις χρηματοδοτήσεις των μέσων ενημέρωσης”.
Σύμφωνα με την κ. Γεροβασίλη, η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη λόγω “αδιαφανούς διαχείρισης των οικονομικών. Υπήρξαν απευθείας αναθέσεις υπουργείων. Έγιναν όργια με αφορμή τον κορονοϊό. Γι’ αυτό προβαίνει σε αντιπερισπασμούς”.
Σχολιάζοντας την υπόθεση Παπαδημούλη, υποστήριξε πως “η αγορά ακινήτων δεν απαγορεύεται. Είναι χρήματα νομίμως κτηθέντα, δηλωμένα και φορολογημένα, απολύτως διαφανώς”.
Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση