GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαϊμού" γιατρός: Νέες καταγγελίες για τη δράση του - Συγκλονίζουν οι δύο μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του "μαϊμού" γιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η μητέρα του 16χρονου που πέθανε λαμβ...

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του "μαϊμού" γιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η μητέρα του 16χρονου που πέθανε λαμβάνοντας αγωγή που του είχε συστήσει ο 47χρονος, χαρακτηρίζει τον ψευτογιατρό διεστραμμένο και παρανοϊκό εγκληματία.

"Για μας το βάρος της απώλειας των παιδιών μας, υπήρξε δυσβάστακτο για τον επιπλέον λόγο πως ο γιατρός, επαναλαμβάνω ο γιατρός τον οποίο εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε για πλήρη ίαση , αποδείχθηκε ένας διεστραμμένος και παρανοϊκός εγκληματίας, όχι απλώς απατεώνας. Με τον άνθρωπο αυτόν συναντιόμαστε αποκλειστικά σε ιατρικά κέντρα των Αθηνών, πλάι με άλλους γιατρούς που τον αναγνωρίζουν και μιλάνε με πολύ σπουδαία λόγια για αυτόν. Μαζί διενεργούσαν ενέργειες στο παιδί μας, κάνοντας ενέσεις, κάνοντας αιμοληψίες" αναφέρει η μητέρα.

Ο άνδρας που κατηγορείται για ανθρωποκτονίες κατά συρροή παρουσιαζόταν ως γιατρός με έδρα την Ελβετία και ερχόταν στην συνεργαζόταν με συγκεκριμένα νοσοκομεία και κλινικές όπου δούλευε ως εξωτερικός συνεργάτης. Εκεί τον συναντούσαν οι γονείς με τα άρρωστα παιδιά τους.

"Μια άλλη συνάντηση έγινε σε ένα άλλο διαγνωστικό κέντρο. Με εξαιρετική ευχέρεια μας οδήγησε σε ένα γραφείο όπου νομίζω εκεί ήταν μια άλλη γιατρός, πιστεύω ότι ήταν γιατρός η κυρία, η οποία βγήκε έξω όταν μπήκε ο κύριο αυτός. Ήταν ένα εξεταστήριο και έχει το κρεβάτι που εξετάζονται οι ασθενείς και ένα μόνιτορ. Μπαίνει με χαρακτηριστική ευχέρεια στο σύστημα του διαγνωστικού κέντρου και βλέπει τη εξέταση που είχαμε πραγματοποιήσει εκεί" αναφέρει από την πλευρά της κι η μητέρα του 14χρονου νεκρού παιδιού στον ΣΚΑΪ.

Οι δύο γυναίκες καταγγέλλουν ότι ο 47χρονος συνεργαζόταν με δίκτυο γιατρών σε ιατρικά κέντρα και ιδιωτικά ιατρεία. "Εγώ πήγαινα σε ιατρικά κέντρα, πήγαινα σε γιατρό τον οποίον γνώριζαν και άλλοι γιατροί μέσα σε αυτά τα ιατρικά κέντρα, διενεργούσε πράξεις ιατρικές όπως ενέσεις μπροστά σε αυτούς τους γιατρούς. Αυτός ο άνθρωπος συνεχώς μας καθησύχαζε ότι όλα πήγαιναν καλά κατά την διάρκεια της θεραπείας, με ιατρικούς όρους και μας εξηγούσε εμπεριστατωμένα την εκτίμησή του" τονίζει η μητέρα του 16χρονου.

Ο ψευτογιατρός έλεγε ψέματα στα θύματά του μέχρι την τελευταία στιγμή.Υποσχόταν πλήρη ίαση του καρκίνου και κατάφερνε να πείθει τα θύματα του πως διέθετε φάρμακα που επρόκειτο να βγουν στην αγορά άμεσα και να εγκαταλείψουν θεραπείες που ακολουθούσαν. Έτσι, όπως λέει στον ΣΚΑΙ η μητέρα του 16χρονου η κατάσταση του παιδιού της επιδεινώθηκε.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που ακολουθεί. Μητέρα τον ενημερώνει πως το παιδί της"φεύγει" και εκείνος την καθησυχάζει δίνοντας της ελπίδες για ανάκαμψη και φέρνοντας ως παράδειγμα τον... Σουμάχερ που παρουσίαζε ανάλογη εικόνα 2-4 φορές το μήνα και ανέκαμπτε.

" Έχει ο θεός" δεν διστάζει να πει στη μητέρα. Σε άλλον διάλογο όπου το παιδί έχει χάσει πια τη μάχη για την ζωή ο ψευτογιατρός τολμά να επικοινωνήσει με τους γονείς, ζητώντας τους να μην παραιτηθούν από την ζωή γιατί μπορεί να έχασαν το παιδί τους αλλά κέρδισαν έναν άγγελο. Μάλιστα έχει το θράσος να τονίσει πως είναι στο πλευρό της οικογένειας για ό, τι χρειαστεί. Υποσχόταν πλήρη ίαση από τον καρκίνο με "ειδικά πειραματικά σκευασματα" και προέτρεπε για διακοπή αγωγής "Τα παιδιά μας δεν ήταν σε τελικό στάδιο, ήρθαν σε τελικό στάδιο από τις δικές του ενέργειες. Βρεθήκαμε σε ένα κομβικό σημείο που έπρεπε να διαλέξουμε ποια θεραπεία θα ακολουθήσουμε και σε εκείνη τη φάση ακριβώς μιλούσε για πλήρη ίαση, ενώ όταν μιλάμε για καρκίνο κανείς δεν μιλάει για πλήρη ίαση, μιλάει για αναχαίτιση της νόσου." υπογραμμίζει η μητέρα του 16χρονου.

"Μια άλλη συνάντηση έγινε σε ένα άλλο διαγνωστικό κέντρο. Με εξαιρετική ευχέρεια μας οδήγησε σε ένα γραφείο όπου νομίζω εκεί ήταν μια άλλη γιατρός, πιστεύω ότι ήταν γιατρός η κυρία, η οποία βγήκε έξω όταν μπήκε ο κύριο αυτός. Ήταν ένα εξεταστήριο και έχει το κρεββάτι που εξετάζονται οι ασθενείς και ένα μόνιτορ. Μπαίνει με χαρακτηριστική ευχέρεια στο σύστημα του διαγνωστικού κέντρου και βλέπει τη εξέταση που είχαμε πραγματοποιήσει εκεί" καταγγέλλει η μητέρα. Οι οικογένειες των θυμάτων ευχαριστούν τους αστυνομικούς του τμήματος προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων που εξιχνίασαν την υπόθεση και ζητούν από την πολιτεία να δημιουργήσει δικλείδες ασφαλείας για την αποτροπή δράσης παρόμοιων απατεώνων στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει άλλες 6 καταγγελίες από άτομα που φαίνεται πως εξαπατήθηκαν από τον 47χρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση