GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΣΗΕΑ... ως πριβέ κλαμπ, που τροφοδοτεί την Βουλή με τηλεοπτικούς "αστέρες"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τα καθήκοντα της ΕΣΗΕΑ θάπρεπε να ήταν δύο...

Της Ιωάννας Υψηλάντη


Τα καθήκοντα της ΕΣΗΕΑ θάπρεπε να ήταν δύο...

Η υπεράσπιση, μέχρις εσχάτων, της αληθινής, αντικειμενικής και ελεύθερης "γραφής" (καταγραφής) των δημοσίων τεκταινομένων, μια που η Δημοσιο-γραφία θεωρείται "λειτούργημα", που προάγει την Δημοκρατία και η υπεράσπιση των εργαζομένων στα ΜΜΕ, ως συνδικαλιστικού εκπροσώπου τους.
Έχει αποτύχει οικτρά και στα δύο!
- Διατηρείται, ως πριβέ κλαμπ, που τροφοδοτεί την Βουλή με τηλεοπτικούς "αστέρες" -δείγμα διαπλοκής με το σύστημα- χωρίς ποτέ να τους διαγράφει από μέλη της και να επιβάλει αυτήν την διαγραφή στους εργοδότες.
- Ξεπουλάει, συστηματικά, στους ιδιοκτήτες, την "ελευθεροτυπία", ανίκανη να αντιταχθεί στις αθέμιτες και διαπλεκόμενες επιλογές τους, όπως και στο βρώμικο παρελθόν τους.
- Υποτάσσεται σε κυβερνητικές επιλογές, που καταστρέφουν τις κατακτήσεις του κλάδου, όπως η παράδοση του χρυσοπληρωμένου, από εμάς, εύρωστου Ασφαλιστικού Ταμείου, στους Τραπεζίτες. Όπως, η ανεξέλεγκτη είσοδος, στο επάγγελμα, κάθε παρτσακλού, γκομενικού, φιλικού, ή συγγενικού προσώπου με άνωθεν εντολή. Οπως οι απολύσεις, οι μειώσεις μισθών, η άρνηση καταβολής μισθών, επί μήνες, η άρνηση καταβολής επιδομάτων και δώρων, οι συνθήκες εργασίας, η "φίμωση" και η κατευθυνόμενη ενημέρωση, εξαίρετων ερευνητών, ανάλογα με τα συμφέροντα του εργοδότη.
Όπως η επιλεκτική αντιμετώπιση των ανέργων.
Ακόμα και με την τελευταία της δημόσια παρέμβαση, για το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΣΗΕΑ απέδειξε την ανεπάρκεια της!
Βγήκε, τώρα, να υπερασπιστεί, δήθεν, τους μεμονωμένους πραγματικούς λειτουργούς της Ενημέρωσης!😂😂😂
Όχι! Δεν βγήκε να ξεμπροστιάσει την αδιαφανή μέθοδο της κυβέρνησης της ΝΔ, που διαχειρίζεται ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα και ΑΝΕΘΕΣΕ, σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ διαφημιστική εταιρία, την διανομή αυτού του δημόσιου χρήματος, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!
Γιατί ΕΚΕΙ είναι το θέμα!
Γιατί το κόλπο αυτό θα συνεχιστεί και με πολύ ακόμα δημόσιο χρήμα, προκειμένου ο Κούλης να "νίπτει τας χείρας του"!
Και να μην ξεχάσω! Ακόμα περιμένουμε, πάνω από 10ετία την δημοσιοποίηση της λίστας του μαύρου χρήματος, από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών, σε δημοσιογράφους! Μάλλον αιθεροβατούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση