GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση βιτριόλι: "Η προετοιμασία αγγίζει τα όρια του επαγγελματία" - Αστυνομικές πηγές για τα νέα στοιχεία

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρον...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Όσο περνούν οι ημέρες έρχονται στο φως και νέα στοιχεία, τα οποία, σύμφωνα με τις Αρχές, δείχνουν ότι η κατηγορούμενη προετοίμαζε καιρό και μεθοδικά την φρικτή επίθεση. Μάλιστα, αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι η προετοιμασία της επίθεσης “αγγίζει τα όρια του επαγγελματία”, ενώ δεν αποκλείουν η 35χρονη να είχε εμμονή και με άλλη γυναίκα.

“Η προετοιμασία της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη, για περίπου ένα χρόνο, αγγίζει τα όρια του επαγγελματία. Πιστεύουμε, ότι η δράστιδα σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα προετοίμαζε την επίθεση σε βάρος της νεαρής γυναίκας με μεθοδικότητα και ηρεμία, ενώ είχε εμμονή μαζί της, όπως φαίνεται από όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας”, αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης βρέθηκε, εκτός των άλλων, φωτογραφία της εισόδου της πολυκατοικίας που κατοικεί η Ιωάννα, με ημερομηνία 26 Ιουνίου 2019, που δείχνει πόσο καιρό παρακολουθούσε το θύμα της επίθεσης.

Επιπρόσθετα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερεύνησαν την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 35χρονη είχε τοποθετήσει GPS στο αυτοκίνητο του θύματος και έτσι μέσω της εφαρμογής συστήματος εντοπισμού αυτοκινήτων παρακολουθούσε από το κινητό της όλες τις κινήσεις της.

Σχετικά με το ιδιόχειρο σημείωμα της φερόμενης ως δράστιδας, με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019, το οποίο βρήκε η Αστυνομία κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμά της, αναφέρει, μεταξύ άλλων, όπως αποκάλυψε χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από την δουλειά μου». Αυτό το στοιχείο, εκτιμούν αστυνομικοί, φαίνεται να δείχνει ότι η φερόμενη ως δράστιδα ίσως είχε εμμονή και με μια ακόμη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση