GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ο γιατρός (Μιχ. Ρίζος) που αρνήθηκε να λάβει τη δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου...

Βασιλης Πολυχρονης   Μιχάλης Ρίζος (Παθολόγος - Εντατικολόγος,Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο "Αττικόν") ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ - ΑΝΘΡΩ...

Βασιλης Πολυχρονης 
Μιχάλης Ρίζος (Παθολόγος - Εντατικολόγος,Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο "Αττικόν") ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ με όλα κεφαλαία.
Δείχνει με τη στάση του τι σημαίνει συνδικαλιστής που έχει πάνω απ' όλα την εκπροσώπηση των συναδέλφων του και πόσο κάποιοι έχουν λοιδορήσει την συνδικαλιστική δράση,εξισώνοντας τους αγωνιστές...με τους Παναγόπουλους (βολεύει πολύ όταν ο στόχος είναι να χτυπηθούν κατακτήσεις που επιτεύχθηκαν ακόμα και με ζωές): "Δεν επιθυμώ να λάβω την δωρεά του ιδρύματος (σ.σ. Νιάρχου που δίνει ένα επίδομα ΜΟΝΟ στους υγειονομικούς των εντατικών κι όχι σε όλους που πάλεψαν, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο,ακόμα και την καθαρίστρια ή τον φύλακα,για να σώσουν όσο το δυνατό περισσότερες ζωές διαθέτοντας απειροελάχιστα μέσα και δεχόμενοι πολλές φορές πόλεμο από κυβέρνηση, ΜΜΕ και σύστημα εξουσίας) διότι την θεωρώ διαχωριστική σε σχέση με τους άλλους συναδέλφους μου όλων των τμημάτων, κλάδων και ειδικοτήτων, που ήταν παρόντες στη μάχη της δημόσιας υγείας, άσχετα αν δεν υπηρέτησαν στα συγκεκριμένα τμήματα που αναφέρει η δωρεά. Επιπλέον, τη θεωρώ υποκριτική σε σχέση με την κυβερνητική πολιτική και πρακτική, που επιχειρεί να αντικαταστήσει με έκτακτα ποσά και δωρεές, τη μόνιμη μισθοδοσία, τις αυξήσεις μισθών και την επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού".
ΕΥΓΕ!
Υ.Γ. Τον συγκεκριμένο τον έχω ζήσει και ως σύντροφο στο δρόμο,αλλά και ως γιατρό τις ημέρες της δικής μου περιπέτειας υγείας, το 2013.
------------------------------------------------
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Παθολόγου – Εντατικολόγου Μιχάλη Ρίζου, με την οποία δεν αποδέχτηκε τη δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς τις κλινικές που βοήθησαν για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Ο γιατρός, που είναι και ο Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Αττικόν», δεν δέχτηκε η δωρεά να απευθύνεται μόνο στους γιατρούς που ήταν στις αντίστοιχες κλινικές, καθώς φυσικά όλοι οι εργαζόμενοι έβαλαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη δημόσια υγεία!
Συγκεκριμένα, απάντησε:
«Δεν επιθυμώ να λάβω την δωρεά του ιδρύματος διότι την θεωρώ διαχωριστική σε σχέση με τους άλλους συναδέλφους μου όλων των τμημάτων, κλάδων και ειδικοτήτων, που ήταν παρόντες στη μάχη της δημόσιας υγείας, άσχετα αν δεν υπηρέτησαν στα συγκεκριμένα τμήματα που αναφέρει η δωρεά. Επιπλέον, τη θεωρώ υποκριτική σε σχέση με την κυβερνητική πολιτική και πρακτική, που επιχειρεί να αντικαταστήσει με έκτακτα ποσά και δωρεές, τη μόνιμη μισθοδοσία, τις αυξήσεις μισθών και την επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση