GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία μηχανικού στα Μέγαρα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες και τα νέα στοιχεία - ΒΙΝΤΕΟ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του μηχανικού Βαγγέλη Ραγκούση στη βίλα του στα Μέγαρα. Το έγκλημα σημειώθηκ...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του μηχανικού Βαγγέλη Ραγκούση στη βίλα του στα Μέγαρα. Το έγκλημα σημειώθηκε την Πέμπτη 7 Μαΐου του 2015, μέσα στη βίλα του στην περιοχή Βένιζα των Μεγάρων.

Ένας γείτονας και φίλος του θύματος μίλησε για το τι συνέβη την ημέρα της δολοφονίας, αλλά και για κάποιες περίεργες κινήσεις αργότερα. “Όταν μπήκαμε στο σπίτι εκείνη την ημέρα, το σαλόνι ήταν πολύ ανακατεμένο. Δεν είχαν κλέψει πράγματα, αλλά φαινόταν πως είχε γίνει μάχη με τους δράστες. Ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος ο Βαγγέλης, δεν θα κατέθετε τα όπλα εύκολα”, είπε για το θύμα ο φίλος του μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ.

“Κάποιες ημέρες αργότερα, αντιλήφθηκα πως ξαφνικά άναψαν βράδυ τα φώτα στο σπίτι. Μου έκανε εντύπωση γιατί είχε σφραγιστεί από την αστυνομία και τα φώτα δεν ήξερε να τα ανοίξει ο καθένας γιατί ο γενικός είναι σε ένα περίεργο σημείο. Όταν ξαναπέρασα μετά από λίγο τα φώτα είχαν σβήσει. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Λίγες ημέρες αργότερα είχα δει και ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε ένα χωράφι δίπλα στο σπίτι, κάλεσα την αστυνομία, αλλά μέχρι να έρθουν, το αμάξι είχε φύγει”, ανέφερε.

Η γυναίκα του θύματος μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ θέλησε να δώσει τη δική της εκδοχή για την υπόθεση, αλλά και να απαντήσει σε όλους όσους την κατηγορούν. “Κανένας δεν με έχει βοηθήσει, μόνο με κατηγορούν… Αν κοιτάνε εμένα, ποτέ δεν θα βρούμε το δολοφόνο. Πρέπει να μαζέψουμε τα στοιχεία για να δούμε ποιος είναι. Δεν είμαι εγώ, αν ήμουν θα είχα φύγει για τη χώρα μου. Έβαλα ντετέκτιβ και μάζεψα και στοιχεία. Θέλω να πάμε μαζί με την οικογένειά του στην αστυνομία για να βρούμε τι δουλειά είχαν αυτοί οι άνδρες στο αυτοκίνητο που ρωτούσαν για τον σύζυγό μου στη γειτονιά λίγο πριν πεθάνει”, είπε η γυναίκα.

Η χήρα του μηχανικού Μαρίτζα Ροντρίγκες Σαντάνα, υποστηρίζει πως δεν άναψε εκείνη τα φώτα στο σπίτι λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του. “Η αστυνομία μου είπε πως δεν μπορούμε να μπούμε μέσα. Περίπου δέκα μέρες μετά πήγαμε με τον Κώστα, τον γιο του άνδρα μου στο σπίτι να δούμε την κατάσταση και το τι είχαν πάρει οι δράστες από εκεί. Εγώ άναψα τα φώτα τρεις μήνες μετά”, ανέφερε η γυναίκα.

Σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης, παίζει και η ταυτοποίηση του άνδρα με το ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο που φαίνεται να κινήθηκε έξω από το σπίτι του θύματος λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία.

Μάρτυρας συγκράτησε τα στοιχεία της πινακίδας του αυτοκινήτου. Ο κάτοχος του οχήματος φέρεται να είναι κάποιος που έχει εξαπατήσει πολίτες, έχει αλλάξει περιοχή κατοικίας, αλλά και τα στοιχεία του.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση