GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουκίδης για Αργυρό: Τον άκουσα να τραγουδά αδερφούς Κατσιμίχα και έκλαψα - ΒΙΝΤΕΟ

Στην ερμηνεία τραγουδιών των αδερφών Κατσιμίχα από τον Κωνσταντίνο Αργυρό αναφέρθηκε ο στιχουργός, Γιώργος Μουκίδης λέγοντας πως όταν...

Στην ερμηνεία τραγουδιών των αδερφών Κατσιμίχα από τον Κωνσταντίνο Αργυρό αναφέρθηκε ο στιχουργός, Γιώργος Μουκίδης λέγοντας πως όταν τα άκουσε «έκλαψε από στεναχώρια».

Για την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο MEGA είπε «το είδα αυτό το πράγμα» και τόνισε πως δεν του άρεσε καθόλου η ερμηνεία τραγουδιών του Δημήτρη Μητροπάνου. «Δεν χρειαζόταν. Λέει καλά τα “ξημερώματα” και κάποια άλλα τραγουδάκια τέτοια, ας μείνει εκεί. Τον έχω ακούσει και στο μαγαζί να λέει κάτι “μη γυρίσεις” των Κατσιμιχαίων και έκλαιγα. Από τη στεναχώρια μου έκλαιγα», ανέφερε.

Σε ερώτηση για το αν θα έδινε τραγούδι του στον Κωνσταντίνο Αργυρό είπε πως παλιά θα το έκανε αλλά πλέον όχι αφού «τώρα όταν με συναντάει μου λέει “έλα να πιούμε έναν καφέ, θέλω ένα κομμάτι” και μετά εξαφανίζεται. Εμένα αυτό μου κάνει δημόσιες σχέσεις και δεν μου αρέσει».

«Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλύτερος από τον Αργυρό σαν χαρακτήρας και πιο συνεπής καλλιτεχνικά, σεβαστικός στα τραγούδια» ανέφερε.

«Με τον Νότη Σφακιανάκη ακόμα δεν λέμε καλημέρα. Μπορεί κάποια στιγμή άμα πεθάνω να έρθει στην κηδεία μου να πει “συγγνώμη ρε φίλε”. Εντάξει εγώ θα το δεχτώ», είπε ο Γιώργος Μουκίδης.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση