GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρπαγή Μαρκέλλας: Η βιντεοκλήση και το τρίτο πρόσωπο στο σπίτι "φυλακή" - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας, έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη. Σύμφων...

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας, έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star, η 10χρονη μαθήτρια φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς και στον αδελφό της ότι εκτός από το τρίτο πρόσωπο που υπήρχε στο δωμάτιο, όπου κρατείτο για 48 ώρες, μέσω βιντεοκλήσης έγινε αναμετάδοση προσωπικών στιγμών.

Το κορίτσι, μετά την απελευθέρωσή του από την 33χρονη κατηγορούμενη, φέρεται να περιέγραψε τον τρίτο άνθρωπο που, όπως είπε, βρισκόταν στο δωμάτιο μαζί με την ίδια και την κατηγορούμενη. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν μαύρο άνδρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Η πλευρά της κατηγορουμένης, ωστόσο, υποστηρίζει πως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας της Μαρκέλλας, λόγω των υπνωτικών χαπιών που της είχε δώσει. Αρνήθηκε επίσης ότι έκανε βιντεοκλήση με τον οποιοδήποτε όσο βρισκόταν με τη 10χρονη και ότι μίλησε στο τηλέφωνο με μια συνάδελφό της.

Πάντως, οι Αρχές εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών της 33χρονης, ενώ συνεχίζουν και τις αναλύσεις των στοιχείων από το κινητό τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της κατηγορορουμένης, που προσπάθησε να καταστρέψει λίγο πριν συλληφθεί στην Κατερίνη.

Στόχος τους να διαπιστώσουν εάν όντως έγιναν βιντεοκλήσεις απ’ αυτές τις συσκευές, κάτι που θα ενίσχυε το σενάριο πίσω από την 33χρονη να βρίσκεται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση