GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Αυστρία: Μικρή αύξηση κρουσμάτων το τελευταίο τριήμερο

Μικρή αύξηση των ενεργών κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στην Αυστρία το τελευταίο τριήμερο, ανακοίνωσε  το υπουργείο Υγείας στη Βιέννη, με...

Μικρή αύξηση των ενεργών κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στην Αυστρία το τελευταίο τριήμερο, ανακοίνωσε  το υπουργείο Υγείας στη Βιέννη, με τον αριθμό των νοσούντων να ανέρχεται πλέον σε 457, έναντι των 429 την περασμένη Παρασκευή, ενώ σε σχέση με την προηγούμενη Δευτέρα, ο αριθμός μειώθηκε ελαφρά κατά 12.
Συνολικά 82 άνθρωποι εξακολουθούσαν μέχρι απόψε, στις 22.00 τοπική ώρα (23.00 ώρα Ελλάδας), να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και από αυτούς οι 17 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο αριθμός των θανάτων έχει φτάσει τους 646, το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί από την αρχή της εμφάνισης της πανδημίας στη χώρα ανέρχεται σε 16.880 και έχουν διενεργηθεί 494.761 διαγνωστικά τεστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση