GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη-βόμβα από τον Τάκη Ζαχαράτο: Μου είχαν ζητήσει να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά όταν ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη επαγγελματική πρόταση που έχει δεχτεί. Ο χαρισματικός μ...

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά όταν ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερη επαγγελματική πρόταση που έχει δεχτεί. Ο χαρισματικός μίμος και ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου, ενόψει και της έναρξης των παραστάσεών του στο Άλσος, μίλησε για όλους και για όλα. Κάποια στιγμή η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τις πιο ακραίες προτάσεις που έχει δεχθεί, με τον Τάκη Ζαχαράτο να απαντά: "Θα σου πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Όταν ήρθα από την Πάτρα -έκανα την Αλίκη τότε- με κάλεσαν σε ένα γραφείο και μου είπαν: 'Θέλουμε να κάνετε μια ταινία που θα είστε η Αλίκη'. Λέω: 'Τι ταινία θα είναι αυτή'; Μου απαντάνε: 'Θα σας πούμε'. Στην πορεία συνειδητοποιώ ότι ήθελαν να κάνω ερωτική ταινία ως Αλίκη Βουγιουκλάκη - η οποία τότε ήταν εν ζωή - που θα με ντούμπλαρε μια άλλη ηθοποιός. Το τι άκουσαν..."
"Εγώ έγινα κάτασπρος. Το είδωλό μου, τη θεά μου; Έναν άνθρωπο που καθημερινά ακόμα μιλάω για αυτήν;" είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.
"Μου έχουν δώσει λευκό χαρτί να συμπληρώσω τα μηδενικά και το πήραν πίσω. Δεν μου αρέσει να με αγοράζει κάποιος. Θέλω να παραχωρώ τον εαυτό μου ελεύθερα”, πρόσθεσε ο γνωστός περφόμερ.
Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο βίντεο του ΑΝΤ1. Επίσης, τι είπε για την Ελένη Μενεγάκη, την Άντζελα Δημητρίου και την Κατερίνα Στανίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση