GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕΞ στο πάρκινγκ και τις τουαλέτες! ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας...

Παράνομοι έρωτες, θυελλώδεις σχέσεις ανάμεσα σε συνεργάτες της ίδιας εκπομπής, «συνωστισμός» στις τουαλέτες για πριβέ συναντήσεις, Σόδομ...

Παράνομοι έρωτες, θυελλώδεις σχέσεις ανάμεσα σε συνεργάτες της ίδιας εκπομπής, «συνωστισμός» στις τουαλέτες για πριβέ συναντήσεις, Σόδομα και Γόμορρα στο πάρκινγκ του καναλιού και μια παρουσιάστρια που είναι ο Νο 1 στόχος των αρσενικών υπαλλήλων προκειμένου να περάσουν στιγμές πάθους μαζί της. Και όμως, όλα αυτά δεν συμβαίνουν στο… πλατό σειράς ή σαπουνόπερας, ούτε στις σελίδες ενός βιβλίου με πιπεράτες αποκαλύψεις για τον (αθέατο) κόσμο των media στην Ελλάδα.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα διαδραματίζονται εδώ και καιρό σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας και η «Espresso» είναι σε θέση να γνωρίζει όλα τα ονόματα των εμπλεκομένων.
Τι κι αν το κανάλι προσπαθεί να βρει (ακόμα) τα πατήματά του στον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας, τι και αν κάποιοι στον σταθμό αγωνιούν για τα νούμερα τηλεθέασης; Κάποιοι δημοσιογράφοι, τηλεαστέρες, παρουσιάστριες και wannabe τηλεπερσόνες κυλιούνται στα σεντόνια της αμαρτίας μόλις αφήνουν πίσω τους συσκέψεις, control rooms και γραφεία.

Υπάρχουν, όμως, και οι ασυγκράτητοι της υπόθεσης, οι οποίοι τυφλωμένοι από το πάθος και τις ακόρεστες σεξουαλικές ορμές δίνουν ραντεβού και στις… τουαλέτες για να βγάλουν τα μάτια τους, αδιαφορώντας για το αν θα ξεσπάσουν ροζ σκάνδαλα στους κόλπους του καναλιού.

Βλέπετε, κάποιοι εξ αυτών είναι παράνομοι εραστές, που δεν λογαριάζουν το κόστος των αποκαλύψεων. Αδιαφορούν για το αν θα κλείσουν σπίτια μόλις τα ροζ καμώματά τους φτάσουν στα αυτιά του κερατά συζύγου ή της απατημένης γυναίκας τους. Στους περισσότερους εργαζομένους τα ραντεβού ακολασίας είναι γνωστά, αλλά όλοι αρκούνται στα κουτσομπολιά και τα γελάκια μόλις ένας ή μία συνάδελφός τους σηκωθεί για την… τουαλέτα.

Αδιαφορούν για τα κουτσομπολιά

Όπως, μάλιστα, έχει σφυρίξει ένα πουλάκι στην «Espresso» -που ξέρει πολλά και έχουν δει πολλά τα μάτια του-, υπάρχουν ημέρες που στις τουαλέτες παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση, αλλά ουδείς νοιάζεται για τους ψιθύρους και τα αδιάκριτα βλέμματα. Για τα κουτσομπολιά, άλλωστε, αδιαφορούσαν τόσο μελαχρινή παρουσιάστρια όσο και υψηλόβαθμο στέλεχος (που έχει κουνήσει μαντίλι από τον σταθμό), όταν κλείνονταν στις τουαλέτες και εκείνη επιδιδόταν σε στοματικό σεξ!

Η «Espresso» αποκαλύπτει επίσης σήμερα πως κεντρικό πρόσωπο στα όσα πικάντικα διαδραματίζονται στο πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι είναι παρουσιάστρια, η οποία αναστατώνει εντός και εκτός καναλιού. Η φήμη της ότι είναι ανοιχτή σε σεξουαλικές προτάσεις έχει φτάσει στα αυτιά αρκετών αρσενικών εντός του καναλιού, οι οποίοι την πολιορκούν για να τη ρίξουν στο κρεβάτι και να ικανοποιήσουν στο κορμί της τις ορμές τους. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η κυρία να βρίσκεται στο επίκεντρο συζητήσεων με άκρως ερωτικό περιεχόμενο, με τους άντρες (παντρεμένους και μη) να έχουν μονίμως καρφωμένο στο μυαλό τους πώς θα βγάλουν μαζί της τα μάτια τους. Και όσοι την ξέρουν καλά λένε χαιρέκακα πως αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο.

Τους τσάκωσε ο άντρας της στο πάρκινγκ του σταθμού

Κι αν κάποιοι δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής «τσακωτοί» και έχουν σταθεί τυχεροί, δεν συνέβη το ίδιο με παράνομο ζευγάρι παντρεμένης παρουσιάστριας με παντρεμένο αρχισυντάκτη, ο άντρας της οποίας τους έπιασε στα πράσα. Οι ροκ σκηνές, όμως, δεν διαδραματίστηκαν σε κάποια ερωτική φωλιά, αλλά στο ίδιο το πάρκινγκ του καναλιού! Όλα εξελίχθηκαν βράδυ μετά το πέρας της εργασίας τους.

Μη θέλοντας να χάσουν ούτε λεπτό, άρχισαν να ερωτοτροπούν μέσα στο αυτοκίνητο. Όμως, για κακή τους τύχη ο απατημένος άντρας τούς είχε στήσει καρτέρι, μια και οι απανωτές βραδινές συσκέψεις που επικαλούνταν η κυρία τον είχαν βάλει σε υποψίες. Όσα απερίγραπτα συνέβησαν έγιναν την επομένη πρώτη είδηση στους διαδρόμους και στα γραφεία. Το ίδιο, όμως, ζευγάρι είχε πρωταγωνιστήσει, προτού γίνει τσακωτό, και σε ένα άλλο θερμό περιστατικό, πάλι στο πάρκινγκ. Ασυγκράτητοι και οι δύο, είχαν κλειστεί στο αυτοκίνητο για να βγάλουν τα μάτια τους στο ημίφως. Ακόμη και όταν έγιναν αντιληπτοί από συναδέλφους τους, από τα παράθυρα των γραφείων, εκείνοι συνέχιζαν να προσφέρουν θέαμα που ούτε στους κινηματογράφους σεξ δεν βλέπει κανείς.
Ερωμένη πολιτικού σε διοικητικό πόστο

Στα απίθανα, όμως, σκηνικά που λαμβάνουν χώρα στο κανάλι των οργίων υπάρχει και άρωμα εξουσίας, και μάλιστα πολιτικής.

Η τοποθέτηση σε διοικητικό πόστο ερωμένης πολιτικού άντρα (και μάλιστα ισχυρού), που έχει περάσει και από υπουργεία, αποτελεί ένα από τα μόνιμα κουτσομπολιά όσων γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Δεν είναι, μάλιστα, και λίγοι αυτοί που ενοχλούνται από τη συμπεριφορά της, όμως κανείς δεν τολμά να μιλήσει.

Η ίδια περιφέρεται με ύφος κόμισσας στα γραφεία, εκτοξεύοντας τα βέλη της προς όσους δεν κάνουν, σύμφωνα με εκείνη, καλά τη δουλειά τους, όμως όλοι χαμηλώνουν το βλέμμα και κανείς δεν τολμά να της πει κουβέντα.

Η παντοκρατορία της, η οποία χτίστηκε στο κρεβάτι του πολιτικού άντρα της, δίνει τον αέρα να λύνει και να δένει. Μέχρι φυσικά να πάρει κάποια άλλη τη θέση της.
https://www.espressonews.gr/cover-story/258269/apokalyptoyme-ta-sodoma-kai-gommora-se-kanali-panelladikis-emveleias/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση