GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόου η απάντηση Τραμπ στις φήμες για την υγεία του - "Πώς να κατέβω χωρίς να πέσω με τον κ@@ο;" - ΒΙΝΤΕΟ

Με σόου απάντησε ο Ντόναλντ Τράμπ στις φήμες που "φούντωσαν" για την υγεία του μετά την εμφάνισή του στην τελετή αποφοίτηση...

Με σόου απάντησε ο Ντόναλντ Τράμπ στις φήμες που "φούντωσαν" για την υγεία του μετά την εμφάνισή του στην τελετή αποφοίτησης της στρατιωτικής ακαδημίας Γουέστ Πόιντ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, κατά την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση που έγινε χθες Σάββατο στην Τάλσα, διαβεβαίωσε το συγκεντρωμένο πλήθος ότι είναι καλά στην υγεία του λέγοντας «Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, θα σας το έλεγα».

«Κάτι δεν πάει καλά με τον Μπάιντεν, αυτό μπορώ να σας το πω», πρόσθεσε ο 74χρονος Τραμπ αναφερόμενος στον 77χρονο αντίπαλό του.

Μάλιστα η εξήγηση που έδωσε για τη δυσκολία στο περπάτημα στη ράμπα, την οποία κατέβηκε με μικρά και ασταθή βήματα, ήταν τα παπούτσια. «Επειδή φορούσα παπούτσια με δερμάτινη σόλα», εξήγησε χθες. «Είναι καλά για τις επίπεδες επιφάνειες, αλλά όχι για μια ράμπα», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι μόλις είχε κάνει 600 στρατιωτικούς χαιρετισμούς υπό τον καυτό ήλιο. «Είπα: ‘στρατηγέ, δεν υπάρχει τρόπος να κατέβω από αυτή τη ράμπα χωρίς να πέσω με τον κ…λο. Δεν μπορώ να πέσω όταν παρακολουθούν τα fake news», υπογράμμισε.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχαν σημειώσει τότε ότι στην μέση της ομιλίας του χρειάσθηκε την βοήθεια και του δεύτερου χεριού του για να φέρει το ποτήρι με το νερό στα χείλη του - κίνηση που έχει παρατηρηθεί επανειλημμένως στον Ντόναλντ Τραμπ--, καθώς και ότι πρόφερε με το ζόρι το όνομα του στρατηγού Ντάγκλας ΜακΑρθουρ, ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος επανέλαβε τη σκηνή, μιμήθηκε τον τρόπο που περπάτησε στο Γουέστ Πόιντ και έπιασε με μια σταθερή κίνηση το ποτήρι με το νερό ενώπιον των υποστηρικτών του, οι οποίοι τον χειροκρότησαν.

Δείτε το βίντεο με το σόου του Τραμπ στο βίντεο και συγκεκριμένα στο 9:30 και μετά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση